More


  Recolta Dorolț merge în Liga a 4-a Elite

  - Advertisement -

  reki

  Retrogradată la finele sezonului din Liga a 3-a, Recolta Dorolț a refuzat invitația oficialilor FRF de a continua în eșalonul trei și va juca în Liga a 4-a elite.

  Primarul comunei Dorolț, Mihai Găman, ne-a explicat că în ciuda invitației de la FRF nu putea să-și permită ca doar din 150000 lei să țină echipa în liga a 3-a și să finanțeze și celelalte grupări sportive din județ.

  ” Ne-au invitat cei de la FRF dar i-am refuzat. Singuri nu putem susține echipa la nivelul ligii a 3-a. Numai Sanyi Vincze știe cum a scos-o la capăt și sezonul trecut. Vom merge în liga a 4-a elite și vom susține și celelalte echipe din comună, atât de seniori cât și juniori. Pe noi noua lege cu 5% pentru sport din bugetul local nu ne ajută căci tot 150000 lei dădeam și înainte ca și cât ne e permis să acordăm și acum. Am depus trei cereri de sprijin financiar pe un proiect la Consiliul județean și n-am primit niciun răspuns . Așa că am decis să mergem în Liga a 4 a elite” a spus primarul Mihai Găman.

  Acesta a amintit că Zoli Ritli va rămâne antrenor și că din fostul lot șase jucători au și plecat la oferte mai bune. Printre ei frații Vincze la Olimpia, Goț în Bihor, Mureșan la Tășnad iar Micaș nu mai vine nici el la Dorolț…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img