More


  Repartizarea computerizată în licee va avea loc miercuri

  =

  repartizare

  S-a încheiat etapa de completare a opțiunilor în fișele de înscriere la liceu pentru absolvenții de clasa a VIII-a. Repartizarea computerizată va avea loc miercuri, 12 iulie, iar rezultatele vor fi afișate joi, 13 iulie. Prezentăm și programul repartizărilor în învățământul profesional și cel dual.

  Repartizarea în licee
  Astfel, în 12 iulie va avea loc repartizarea computerizată în învățământul liceal de stat pentru candidații din seria curentă, precum și pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2017-2018. O zi mai târziu, la unitățile de învățământ gimnazial vor fi afișate listele cu absolvenții repartizați proveniți din școlile respective și a listei cu locurile neocupate în unitățile de învățământ liceal de stat din județ.

  În perioada 13-17 iulie va avea loc depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați iar în 18 iulie, transmiterea de către unitățile de învățământ liceal de stat a situației locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaților admiși în această etapă de admitere.

  În perioada 19-21 iulie se va desfășura rezolvarea de către comisia județeană de admitere a situațiilor speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, a repartizării candidaților care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen și a candidaților care nu au participat sau au participat, dar nu au fost repartizați în etapa repartizării computerizate.

  Învățământul profesional
  Etapa I de admitere în învățământul profesional de stat, pentru anul școlar 2017-2018, se desfășoară în perioada 3-24 iulie 2017. După ce în perioada 3-7 iulie a avut loc înscrierea candidaților la unitățile de învățământ care școlarizează în învățământul profesional de stat, pe baza fișei de înscriere în învățământul profesional de stat, astăzi, 10 iulie, se va desfășura proba suplimentară de admitere, numai la unitățile de învățământ și la calificările pentru care numărul celor înscriși este mai mare decât numărul locurilor disponibile. Pe 13 iulie va avea loc afișarea la sediul unităților de învățământ profesional a listei cu candidații admiși și a celor respinși la învățământul profesional de stat.

  Învățământul dual
  Etapa I de admitere în învățământul profesional de stat dual, pentru anul școlar 2017-2018, continuă în perioada 3-24 iulie. Astfel, în perioada 3-6 iulie au avut loc probele de admitere la unitățile de învățământ și la calificările pentru care numărul celor înscriși este mai mare decât numărul locurilor disponibile sau în cazul în care s-a decis susținerea de probe de admitere indiferent de numărul de candidați înscriși pe numărul de locuri disponibile. În data de 13 iulie va avea loc afișarea la sediul unităților de învățământ profesional a listei cu candidații admiși și a celor respinși la învățământul profesional dual.

  Informații referitoare la planul de școlarizare în învățământul liceal și profesional se găsesc în Broșura de admitere distribuită absolvenților clasei a VIII-a și publicată pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img