More


  România, campioana mondială Neymar Jr’s Five 2017

  - Advertisement -

  În acest weekend, România a scris istorie în Brazilia, devenind campioană mondială la cea de a doua ediție a Neymar Jr’s Five, cel mai mare campionat de fotbal 5-la-5.

   

  Prietenie, mândrie și pasiune. Acestea au fost cele trei atribute care le-a adus victoria echipei TAO United (Ionuţ Movileanu – Movi, 25 de ani, Dragoş Bogdan – Tigana, 42 de ani, Mihai Mihalache – Careca, 37 de ani, Constantin Ion – Costi, 22 de ani, Gabriel Ion – Gabi, 20 de ani, Silviu Radu – Nadal, 25 de ani) în fața milioanelor de fani care au urmărit transmisiunea live de pe RedBull.tv, dar și a superstarului brazilian Neymar Jr. și a lui Gabriel Jesus.

  Neymar Jr and Team Romania are seen during the Neymar Jr's Five World Final in Praia Grande, Sao Paulo, Brazil on July 08, 2017

  La acest final de săptămână, Neymar Jr. a fost gazda finalei mondiale Neymar Jr´s Five, sărbătorind magia fotbalului de stradă în orașul său natal, Praia Grande.

  Peste 100,000 de jucători din 53 de țări s-au bătut pentru un loc în finala mondială din Brazilia, însă nicio echipă dintre cele ajunse în finală nu a putut opri catalizatorul echipei din România, care a reușit să se impună în finală în fața Angliei, o țară cu tradiție în fotbal.

  Finala a fost una foarte intensă, o adevărată bătălie care avea să decidă următoarea campioană mondială. La finalul celor zece minute de joc scorul era 0-0, decizia fiind dată de Golul de Aur într-un meci 1-la-1. Contraatacul românului Silviu Radu a fost cel care a adus victoria României, după ce englezul Kaine Wright avusese o posesie îndelungată a balonului și a ratat șutul către poartă.

  Dacă ai ratat meciul decisiv, îl poţi vedea în player-ul de mai jos.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img