More


  Sătmăreanul Mihai Merlă a ajuns la Steaua București!

  - Advertisement -

  merla-1

  Nu doar la fotbal avem tineri sătmăreni care ajung în această vară la Steaua București. După Răzvan Prodan , fiul regretatului Didi Prodan ce a ajuns la noua CS Steaua și Eric Dudaș de la LPS care a semnat cu FCSB-ul lui Becali iată că și handbalistul Mihai Merlă a ajuns la clubul din Ghencea!

  Internațional de tineret, Mihai Merlă a fost împrumutat în această vară de la CSM București la Steaua București unde speră să aibe șanse să joace în Liga Zimbrilor.

  De fapt echipa masculină de handbal CSA Steaua București a transferat, sub formă de împrumut, patru internaționali de tineret de la CSM București, nu doar pe Merlă.

  Mihai Merlă (portar, 20 de ani), Mihai Dascălu (inter stânga, 20 de ani), Octavian Bizău (centru, 19 ani) și Mihai Becheru (pivot, 19 ani) vor juca în următorii doi ani pentru CSA Steaua, după ce au evoluat în sezonul trecut la echipa secundă a vicecampioanei României.

  Cei patru au făcut parte din echipa națională de tineret la ultima acțiune oficială a generației 1996-1997, preliminariile Campionatului Mondial de la începutul anului, de la Pitești.

  CSA Steaua i-a mai achiziționat în această vară pe interul stânga bosniac Marin Vegar, pe interul dreapta rus Samvel Aslanian (chiar de la CSM București), pe centrul croat Stefan Vujic și pe portarul iranian Mohsen Babasafari.

  La finalul sezonului recent încheiat, CSA Steaua s-a despărțit de portarii Ivan Mațkevici, Florin Dragomir și de jucătorii de câmp Said Ouksir, Daniel Stanciu, Andrei Grasu, Dorin Dragnea, Marius Szoke și Albert Cristescu.

  Mihai Merlă se află în aceste zile în cantonament cu Steaua la Cheile Grădiștei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img