More


  Sătmărencele Beata Vaida și Adriana Matei, la Mondialele U 21 din China

  - Advertisement -

  volei

  La Nanjing în China au început luni Campionatele Mondiale de volei pe plajă la U21. Printre cele 32 de echipe calificate se află și cea a României cu sătmărencele de la CSM, Adriana Matei și Vaida Beata, în componență.

  Proaspăt medaliate cu argint la Europenele U22, sătmărencele antrenate de Adrian Pricop au fost repartizate în grupa D alături de Canada, bronz la ediția trecută a Mondialelor, Vanuatu și Cehia.

  Fetele noastre au debutat în forță în această competiție cu două meciuri programate ieri. Au pierdut 1-2 cu Canada după ce au câștigat primul set cu 21-19, au cedat în următoarele la 15 și 9. Apoi s-au impus clar în fața reprezentantelor statului Vanuatu, 2-0. Cu seturi câștigate la 12 și 11. Iar azi fetele noastre au nevoie de o victorie cu Cehia pentru a ieși din grupă.

  ”În mod normal pornim ca favoriți în meciul cu Cehia, mai ales că ele au pierdut ambele jocuri până acum. Vrem să ieșim din grupe și să mai trecem măcar un tur. Acesta e obiectivul cu care am plecat de acasă dar dacă vom avea un culoar bun și ceva șansă la țintar atunci poate intrăm între primele 6”, ne-a transmis antrenorul Adrian Pricop.

  Legat de condiții, acesta spune că fetele s-au adaptat greu la căldura mare și mai ales la umezeala de la Nanjing. În plus, nici mâncarea nu e formidabilă, motiv pentru care au fost deja echipe care au abandonat…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img