More


  Se fac ultimele pregătiri pentru Festivalul sportului de la Aliza

  =

  aliza

  Sâmbătă, micuța localitate Aliza va prinde din nou viață datorită evenimentului sportiv organizat de inimosul antrenor Tudor Barbul.

  An de an acesta reușește să adune în ograda lui, transformată în bază sportivă, prieteni, amici, rude, amatori de mișcare iar datorită succesului de care s-a bucurat până acum, evenimentul va fi cuprins acum în cadrul lunii olimpismului.

  Directorul Academiei Olimpice, filiala Satu Mare, Alexandru Contraș se implică activ. Acesta va pune la dispoziţie premii, cupe şi diplome pentru competiţiile de la eveniment. Totodată, la Aliza vor fi şi momente artistice asigurate de cursanţii Şcolii de Arte Satu Mare.

  “Am decis că ne implicăm şi cu Academia Olimpică deoarece evenimentul de la Aliza este unul aparte în lumea sportului sătmărean. Va face parte din luna olimpismului şi sper ca acesta să fie începutul unei lungi colaborări. Aşteptăm cât mai mulţi participanţi la cros, şi nu numai” spune prof. Alexandru Contraş.

  Antrenorul Tudor Barbul s-a arătat încântat de colaborare şi speră ca totul să iasă perfect.

  Totodată, principalul organizator invită foştii luptători la acest eveniment, pe lângă doritori şi fii ai satului. “Oamenii vin la Aliza pentru că mereu s-au simţit bine. Nu doar pentru turneul de fotbal ci şi pentru că acolo mai avem şi un teren de volei, unul de baschet. E multă voie bună şi un motiv bun de a ne revedea cei din zonă măcar odată pe an”, a declarat Barbul care a anunţat că şi anul acesta participanţii vor avea parte de surprize culinare şi nu numai.

  Pregătirile sunt în toi, baza a fost reamenajată s-au făcut renovări și la casă și, ce e mai important drumul e asfaltat până la Aliza… Iar pentru cei care doresc să evite lucrările și gropile de pe traseul Satu Mare- Mădăras-Terebești există varianta drumului Satu Mare- Doba-Terebești cu un peisaj super asigurat de pădurea din zonă…

  Iar evenimentul va avea startul la ora 9!

  Legat de turneul de fotbal, taxa de înscriere este de 150 lei pe echipă, iar pentru informaţii suplimentare şi înscrieri apelaţi numerele: 0751.640.631 (Tudor Barbul) şi 0754.634.485 (Claudiu Blaga).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img