More


  Tânărul care a produs tragedia de lângă Livada, în arest la domiciliu

  - Advertisement -

  tragedia

  Tânărul în vârstă de 21 de ani aflat la volanul autoturismului care a provocat tragedia de pe DN 19, în afara orașului Livada, în urma căruia a ucis patru oameni, a fost arestat la domiciliu.

  Acesta a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii sătmăreni, după care, ieri, a fost prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare. Magistrații au decis, însă, că este suficient arestul la domiciliu pentru 30 de zile. Surse judiciare au declarat că s-a luat în considerare faptul că nu a existat intenție, ci a fost pur și simplu o culpă.

  Amintim că patru persoane, două surori şi fiii lor, au decedat într-un accident rutier petrecut luni, la ieşirea din Livada spre Negreşti Oaş

  Echipa de cercetare a stabilit faptul că un tânăr conducător auto de 21 de ani din localitatea Dara, județul Satu Mare, conducând un autoturism proprietate privată, în afara localității Livada, județul Satu Mare, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Ungaria, condus de o femeie de 34 de ani, cu dublă cetățenie, română și maghiară, domiciliul din România fiind stabilit în orașul Livada.

  În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto și a pasagerilor care o însoțeau, respectiv o femeie de 43 de ani și un tânăr de 18 ani, ambii din Livada. În același autoturism se mai afla un minor de 5 ani, cetățean maghiar, care deși prezenta semne vitale imediat după impact, cu toate eforturile depuse de echipajele specializate, nu a mai putut fi salvat, decedând și el la fața locului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img