More


  Tragedie în Țara Oașului

  - Advertisement -

  accident

  Un copil de numai 15 ani a decedat în urma unui accident produs ieri noapte în satul Coca, din Țara Oașului, județul Satu Mare. Un al doilea, de aceeeași vârstă, se află în stare gravă la spital.

  Tânărul decedat se afla în mașina condusă de un bărbat în vârstă de 29 de ani alături de un alt copil, de aceeași vârstă cu el. Din motive neelucidate încă, la un moment dat, pe la miezul nopții, șoferul a pierdut controlul asupra mașinii care s-a izbit violent de un cap de pod.

  În urma impactului, cei doi copii au fost grav răniți, șoferul scăpând cu răni minore. Cum unul dintre copii și-a pierdut cunoştinţa în urma accidentului, ceilalți doi, adică șoferul de 29 de ani și copilul de 15 ani, l-au scos din mașină și l-au așezat pe iarbă. Văzând că nu reacționează la încercările lor de resuscitare, cei doi s-au speriat, au lăsat victima lângă mașină și au fugit.

  În momentul în care la fața locului a ajuns un echipaj medical, copilul de doar 15 ani decedase.

  Polițiștii l-au găsit în scurt timp pe șofer, care, la alcooltest, a avut o concentrație de 0,60 mg/l în aer expirat. De asemenea, a fost depistat și al doilea copil de 15 ani care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

  Trupul neînsuflețit al copilului decedat a fost transportat la morgă unde, în urma autopsiei, se va stabili dacă acesta murise înainte sau după ce a fost scos din mașină.

  Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare