More


  Un bărbat s-a spânzurat în propria-i locuință la Carei

  - Advertisement -

  spanzurat

  Pompierii sătmăreni au făcut o descoperire macabră într-un apartament din Carei, acolo unde un bărbat s-a spânzurat în dormitor.

  Forţele de intervenţie ale Detaşamentului de Pompieri Carei au intervenit în cursul serii de joi, în jurul orei 22:25, pentru facilitarea accesului în locuinţa unui careian deoarece exista suspiciunea că acesta ar fi decedat în locuinţă. Pompierii militari au pătruns în apartament pe uşa acestuia, în dormitorul imobilului identificând un bărbat, în vârstă de aproximativ 54 de ani, care a fost declarat decedat de medicul de pe ambulanţa SAJ (Serviciul de Ambulanţă Judeţean) sosit la locul evenimentului.

  Bărbatul cu pricina avea de mai mult timp acest gând, deoarece amenințase în mai multe rânduri că își va lua viața. În cele din urmă a reușit să-și ducă la îndeplinire planul, fiind găsit spânzurat de draperia din dormitorul locuinței sale.

  Trupul neînsuflețit a fost predat celor de la Medicina Legală fiind transportat la morgă în vederea efectuării unei autopsii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare