More


  Un grup de arbitrii bihoreni s-a transferat la AJF Satu Mare

  =

  cca

   

  La sfârșitul lunii iunie, un grup de arbitri divizionari bihoreni s-a transferat la Comisia Județeană a Arbitrilor Satu Mare, în urma acordului CJA Bihor vizat de Comisia Centrală a Arbitrilor.
  Printre arbitri „dizidenţi” se numără Octavian Șovre, Rareș Vidican, Radu Pascu, Sergiu Albu, Alexandru Corb, Bogdan Gireada, Gabriela Toderaș, Rareș Lakatoș, Ciprian Danșa și Marius Omuț.

  Mutarea a fost oficializată abia săptămâna trecută la nivelul Comisiei Centrale a Arbitrilor când pe site-ul oficial și la delegări cei doi arbitrii de liga 1, Octavian Șovre și Ciprian Danșa au și apărut în dreptul județului Satu Mare.

  Plecarea „cavalerilor fluierului” din Bihor la Satu Mare survine ca urmare a disensiunilor apărute între aceștia și noua conducere a Asociației Județene de Fotbal Bihor.
  „Am luat această decizie deoarece doresc să-mi desfășor activitatea într-un mediu plăcut, în care să mă pot concentra doar pe arbitraj și să evit astfel orice fel de neconcordanță cu CJA Bihor. În momentul de față cred că este cea mai înțeleaptă decizie, iar în asentimentul meu sunt și colegii care m-au urmat”, a declarat Marius Omuț.

  Oficialii AJF Satu Mare susțin că mutarea este benefică și că se demonstrează că la nivelul arbitrajului , Sătmarul e apreciat și are valoare.

  Începând cu sezonul 2017-2018, vom avea doi arbitrii FIFA din cadrul AJF Satu Mare, pe Kovacs Istvan și Octavian Șovre. Un asistent de liga 1, pe Ciprian Danșa…Iar Ovidiu Mazilu e și el cu un pas în lotul ligii 1.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img