Un weekend spectaculos la Luna Șes

vtm

Iubitorii sporturilor cu motor , și nu numai ei, sunt așteptați în weekend pe traseul minunat oferit de zona de la Luna Șes pentru cel mai așteptat eveniment automobilistic al anului din județ.

Sâmbătă și duminică pe traseul de la Luna Șes vor avea loc două etape din cadrul Campionatului Internațional de Viteză pe Traseu Montan.

Raliul e rezervat atât debutanților cât și avansaților iar conform celor declarate de directorul de concurs, David Seletye, la competiție sunt așteptați între 30 și 50 de concurenți.

”Nu vom avea 90 de participanți ca și la rally sprint pentru că aici regulile de siguranță pentru mașini sunt mai stricte. Dar avem deja peste 20 de înscriși iar până vineri seara cu siguranță lista va fi mai lungă” a spus David Seletye luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

Acesta a confirmat că de data aceasta a primit toate avizele în timp util și că de joi va merge la Luna Șes pentru a curăța traseul și pentru amenajări.

”Sâmbătă la ora 8 vom închide zona dar amenajăm sus parcare pentru cei care vor să urce înainte de competiție cu mașina. De asemenea spectatorii vor avea acces dar doar pe jos. Așteptăm cât mai mulți sătmăreni pe micul nostru Transfăgărășan . Mai ales că și vremea se anunță a fi ideală pentru o ieșire în natură”, a precizat directorul ACR Satu Mare.

Prima etapă a Campionatului Internațional de Viteză pe Traseu Montan a avut loc în județul Dolj, iar organizatorii au decis ca următoarele două să se desfășoare la Luna Șes iar etapa a 4-a va fi pe Meseș în august.

”Vom avea și sătmăreni cu siguranță. La juniori s-a înscris deja și campioana noastră din Livada, Natalia Iocsak. Păcat că la prima etapă, cea de lângă Craiova, am avut doar trei concurenți din zonă. Dar acum au ocazia să recupereze în clasamentul general”, a mai spus Seletye.

De remarcat că atât sâmbătă cât și duminică circulaţia în zonă va fi redeschisă la ora 18. Iar după fiecare etapă la ora 17 va avea loc festivitatea de premiere.

Tot în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de luni seara, David Seletye a explicat și care e situația în cadrul Campionatului Internațional de Rally Sprint.
|
”Am ținut și ținem foarte mult la siguranța concurenților și de aceea am fost nevoiți să mutăm etapa de la Carei la Baia Mare. Din păcate, asfaltul din zona de concurs de la Carei nu era corespunzător dar avem promisiuni că la anul vom reveni în zonă” a punctat Seletye.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Anunt mediu Comuna Moftin

Comuna Moftin, titular al Proiectului:"Infiintare retea de distributie gaze naturale de presiune medie" propus in localitatea Moftinu Mic, comuna Moftin, anunta publicul interesat asupra...

ANUNŢ PRIVIND INTENŢIA DE ELABORARE A PLANULUI URBANISTIC ZONAL

ANUNŢ PRIVIND INTENŢIA DE ELABORARE A PLANULUI URBANISTIC ZONAL  CONSTRUIRE CASĂ DE LOCUIT P+M SATU MARE STR CIREȘILOR NR. CADASTRAL 182570 Iniţiator / beneficiar NEMET SANDOR   Publicul este invitat...

TRAGEDIE. Al doilea DECES din Satu Mare a unui pozitiv cu COVID-19. De data asta e vorba de o FEMEIE

Veștile bune se împletesc cu cele proaste. Dacă mai devreme anunțam că al doilea pacient confirmat pozitiv cu coronavirus s-a vindecat, din păcate, acum...

VALERIU IOAN. EDITORIAL. Jurnal de campanie de pe frontul bătăliei anti COVID 19

Din fericire, Domnul ne scoate în față exemple de oameni buni, de oameni care aleg sacrificiul și renunțarea chiar la propria viață pentru salvarea...

BUCURIE. Al doilea OȘAN s-a VINDENCAT de COVID-19. A RĂPUS boala deși avea și ALTE BOLI

Veste foarte bună pentru cetățenii județului Satu Mare, în general, și a locuitorilor din Țara Oașului, în special. Al doilea pacient diagnosticat cu COVID-19...