More


  Un weekend spectaculos la Luna Șes

  - Advertisement -

  vtm

  Iubitorii sporturilor cu motor , și nu numai ei, sunt așteptați în weekend pe traseul minunat oferit de zona de la Luna Șes pentru cel mai așteptat eveniment automobilistic al anului din județ.

  Sâmbătă și duminică pe traseul de la Luna Șes vor avea loc două etape din cadrul Campionatului Internațional de Viteză pe Traseu Montan.

  Raliul e rezervat atât debutanților cât și avansaților iar conform celor declarate de directorul de concurs, David Seletye, la competiție sunt așteptați între 30 și 50 de concurenți.

  ”Nu vom avea 90 de participanți ca și la rally sprint pentru că aici regulile de siguranță pentru mașini sunt mai stricte. Dar avem deja peste 20 de înscriși iar până vineri seara cu siguranță lista va fi mai lungă” a spus David Seletye luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

  Acesta a confirmat că de data aceasta a primit toate avizele în timp util și că de joi va merge la Luna Șes pentru a curăța traseul și pentru amenajări.

  ”Sâmbătă la ora 8 vom închide zona dar amenajăm sus parcare pentru cei care vor să urce înainte de competiție cu mașina. De asemenea spectatorii vor avea acces dar doar pe jos. Așteptăm cât mai mulți sătmăreni pe micul nostru Transfăgărășan . Mai ales că și vremea se anunță a fi ideală pentru o ieșire în natură”, a precizat directorul ACR Satu Mare.

  Prima etapă a Campionatului Internațional de Viteză pe Traseu Montan a avut loc în județul Dolj, iar organizatorii au decis ca următoarele două să se desfășoare la Luna Șes iar etapa a 4-a va fi pe Meseș în august.

  ”Vom avea și sătmăreni cu siguranță. La juniori s-a înscris deja și campioana noastră din Livada, Natalia Iocsak. Păcat că la prima etapă, cea de lângă Craiova, am avut doar trei concurenți din zonă. Dar acum au ocazia să recupereze în clasamentul general”, a mai spus Seletye.

  De remarcat că atât sâmbătă cât și duminică circulaţia în zonă va fi redeschisă la ora 18. Iar după fiecare etapă la ora 17 va avea loc festivitatea de premiere.

  Tot în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de luni seara, David Seletye a explicat și care e situația în cadrul Campionatului Internațional de Rally Sprint.
  |
  ”Am ținut și ținem foarte mult la siguranța concurenților și de aceea am fost nevoiți să mutăm etapa de la Carei la Baia Mare. Din păcate, asfaltul din zona de concurs de la Carei nu era corespunzător dar avem promisiuni că la anul vom reveni în zonă” a punctat Seletye.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img