More


  Unirea Tășnad începe pregătirile pentru eșalonul trei

  =

  unirea tasnad

  Revenită în Liga a 3-a după barajul câștigat cu campioana Sălajului, Dumbrava Gâlgău, Unirea Tășnad sună azi adunarea.

  Jucătorii din lot au fost chemați pentru azi la ora 18 la primul antrenament, iar pe pagina oficială de facebook a clubului a fost anunțat deja și primul transfer. Este vorba despre portarul Claudiu Băican, cel care sezonul trecut a apărat la FC Zalău.

  ”Conducatorii noştri au parafat în cursul zilei de azi ( n.r. vineri) primul transfer al noului sezon al Ligii a 3-a. Noul component al lotului nostru este un jucător ce a evoluat şi în prima divizie fotbalistică românească după mai mulţi ani petrecuţi în fotbalul italian. Este vorba de portarul Băican Claudiu, căruia îi urăm bun venit în familia Unirea şi multe succese în culorile clubului. Hai Unirea!!!”, a fost mesajul de pe pagina de facebook.

  Iar președintele clubului, Zsido Lorand, ne-a confirmat mutarea și ne-a anunțat că se mai poartă negocieri cu încă doi foști jucători de la FC Zalău. ” Acolo sunt probleme și echipa din Zalău nu va continua în liga a 3-a. Încercăm să profităm și să semnăm încă cu doi jucători de la FC Zalău” ne-a spus Zsido Lorand. Tot la capitolul noutăți i-am putea trece pe Bogdan Faur ( ex-Olimpia) și pe Piri Botoș. Vor rămâne de asemenea din lotul care a promovat 4-5 jucători, printre ei Bălău, Vădan și Cherecheș.

  Căpitanul Cristian Schellenperger a anunțat că renunță la cariera de fotbalist și se dedică antrenoratului la nivel de copii și juniori.

  În lot vor apărea și 4-5 jucători din trupa LPS-ului antrenată de Dacian Nastai , cea care a terminat pe locul 4 în Liga elitelor la U19.

  În week-end, Unirea Tășnad va merge la un miniturneu în Ungaria, după care antrenorul Marius Botan va stabili lotul cu care se va intra într-un cantonament pe plan local la începutul lunii august.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img