More


  Vettel şi Hamilton nu au ţinut pasul! El e marele câştigător al Marelui Premiu al Austriei la F1.

  - Advertisement -

  austria

  Pilotul finlandez Valtteri Bottas, de la Mercedes Petronas, a câştigat, duminică, cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Austriei, după ce a terminat cu timpul de 1:21:48.523.
  Sebastian Vettel, de la Ferrari, a terminat pe locul secund, la 658 de sutimi distanţă de lider, în timp ce podiumul a fost completat de Daniel Ricciardo, de la Red Bull, care a încheiat cursa din Austria la şase secund şi 12 sutimi în spatele lui Bottas. Multiplul campion Lewis Hamilton a terminat pe locul patru, la şapte secunde şi 430 de sutimi în spatele liderului, reuşind să recupereze patru locuri faţă de poziţia de pe care a plecat pe grila de start.

  Deşi a terminat calificările pe locul trei, cu timpul de 1:04.424, după Bottas, colegul său de la Mercedes, şi Vettel, Hamilton a primit o penalizare de cinci poziţii pe girla de start, din cauză că şi-a schimbat cutia de viteze a monopostului.

  După victoria din Austria, Valtteri Bottas rămâne pe locul trei în clasamentul piloţilor, cu 136 de puncte, în timp ce lider este Sebastian Vettel, cu 171, urmat de Lewis Hamilton, care a strâns 151 de puncte.
  Primele 10 locuri în clasamentul piloţilor  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare