More


  Baftă, Oli!

  - Advertisement -

  oli

  Olimpia Satu Mare începe azi o nouă aventură în Liga a 2-a. Cu un nou antrenor pe bancă și cu un lot modificat față de sezonul trecut, la formația fanion a județului se vorbește despre reconstrucție.

  Noul tehnician, Tibi Selymes, a anunțat la sosirea la Satu Mare că obiectivul său e o clasare între primele șase dar apoi după perioada de pregătire a realizat probabil că la lotul actual mult mai realist ar fi construirea unei echipe competitive . “Avem mulţi jucători noi în lot, mulţi tineri, aşa că, mai întâi, noi trebuie să construim o echipă, una competitivă. Abia apoi, în sezonul următor, ne putem fixa un obiectiv mai îndrăzneţ” a declarat Selymes în această săptămână.

  Chiar și în condițiile noului obiectiv, Olimpia pornește cu prima șansă azi la București. Metaloglobus e o formație nou promovată formată în mare măsură din jucători tineri, juniori și e pregătită de Bogdan Argeș Vintilă.

  Despre Metaloglobus au apărut puține vești în această vară. Se știe doar de un amical din urmă cu două săptămâni , 1-2 cu Dinamo București, și despre faptul că la acea dată antrenorul Vintilă se baza doar pe jucătorii cu care a promovat…

  Partida Metaloglobus- Olimpia se joacă pe un stadion cu o capacitate de 900 de locuri aflat în Pantelimon.

  Meciul va fi arbitrat de Dumitrică Omar Cristian din Craiova la centru, ajutat la cele două margini de Bîrdeş Romică și Bălan Gheorghită , ambii din Piteşti .Rezervă Iugulescu Ionuţ Valentin din Târgoviște. Observatori Vărgatu Laurenţiu din Brăila și Craciun Dumitru din Bucureşti .

  Lotul pentru meciul de azi: Dascălu şi Fl. Munteanu – portari; Duruş, Cr. Munteanu, Hlinca, Brata, Rus, Cubaş, Vasile Pop, Lukacs, Villand, Ben Khalifa, Nemeş, Lusamba, Copaci, Miholca, Chitaş, Achim – jucători de câmp.

  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img