More  Cădere inexplicabilă…

  - Advertisement -

  oli1

  Olimpia nu pare capabilă să lege două victorii, deocamdată, în Liga a 2-a. După succesul de miercuri, 2-0 cu Hermannstadt și mai ales după jocul foarte bun al trupei lui Selymes, Olimpia pornea favorită la Balotești. Pe terenul unei echipe ce nu obținuse nicio victorie în acest sezon și marcase un singur gol, galben-albaștrii au început curajos și au dominat prima jumătate de oră.

  Din păcate însă totul s-a rupt în minutul 36. Gazdele au obținut un penalty, Alin Pătraşcu îl transformă pe centru, Muntean sărind într-o parte, şi Baloteştiul preia conducerea… Iar de aici jucătorii lui Selymes sunt de nerecunoscut.Departe de ambiția și de forța de grup arătate la meciul cu Sibiul…Iar gazdele au profitat și în partea a doua au mai punctat o dată.

  În minutul 77 Dănuţ Ciubuc majorează scorul după un contraatac şi o pasă foarte frumoasă primită de la Nica. Ai noștri nu au replică și ilfovenii bifează prima victorie în acest sezon…

  ”Îmi vine greu să înțeleg de unde vine acest blocaj psihic și fizic la băieți. O fi poate și de la tinerețe și de la lipsa de experiență a unora dintre băieți. Păcat că am ratat o șansă mare de a lega două rezultate bune” a spus Tibi Selymes.

  Schimbarea lui Ayoub cu Szasz din minutul 38, imediat după primirea primului gol, spune totul despre jocul Olimpiei…O nouă evoluție ștearsă a mijlocașului de creație iar antrenorul se vede obligat să introducă un jucător cu profil defensiv …Și asta la 0-1!

  Urmează meciul de pe teren propriu de sâmbătă cu CS Afumați…Un joc de câștigat dacă ținem cont că ilfovenii au un singur punct și sunt singurii în liga a 2-a care n-au marcat în primele cinci etape!

  oli

  Baloteşti: Iordan – Filip (Mirescu, 82.), Marciuc, Răuţă, Dedu, Gojnea, Ion, Coman, Ciubuc, Pătraşcu (Hurdubei, 67.), Nica (Suciu, 78.). Antrenor: Laurenţiu Diniţă.

  Olimpia: Fl. Muntean – Duruş (Bura, 58), Mureşan, Brata – Copaci (Ben Khalifa, 68. ), Rus, Miholca, Ayoub (Szász, 38. ), V.Pop -Lusamba. Antrenor: Selymes Tibor.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts