More


  Continuă Luceafărul în Liga a II-a?

  =

  Potrivit unor surse omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină este tot mai interesat de preluarea clubului Luceafărul Oradea, după ce finanţatorul Ioan Blidaru şi-a anunţat retragerea.

  Omul de afaceri a fost luni la Oradea unde a discutat posibila preluare a clubului. Şanse ar mai fi pentru că Luceafărul a informat FRF că nu se prezintă la Piteşti, o decizie de retragere oficială nefiind trimisă forului fotbalistic. Sarcină este implicat deja la formaţia de liga a treia ACS Şirineasa (Seria 4). Sâmbătă, Luceafărul Oradea ar urma să evolueze pe teren propriu cu Chindia Târgovişte.

  După ce vineri şi-a reziliat contractul cu Luceafărul Oradea, mijlocaşul Paul Păcurar (26 de ani) şi-a găsit deja echipă. Fotbalistul a semnat ieri contractul cu UTA Arad şi se va lupta pentru promovarea în Liga 1. Alţi „luceferi” sunt doriţi de echipe precum AFC Hermannstadt sau Dunărea Călăraşi.

  Altfel, luni in ultimul joc al etapei a 5-a a Ligii a 2-a, Pandurii Targu Jiu cu satmarenii Lung si Bujor in teren au invins categoric la CS Mioveni, scor 4-0.

  Olimpia Satu Mare ocupa acum locul 14 in liga a 2-a si va juca sambata acasa cu CS Afumati.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img