CSM Satu Mare, campioana Românieivolei

Campionatul Naţional la volei pe plajă senioare s-a încheiat duminică la Mamaia. Așa cum era de așteptat, competiţia feminină a fost dominată categoric de echipa CSM Satu Mare formată din Beata Vaida şi Adriana Matei.

Componente și ale echipei naționale a României, Vaida și Matei sunt singurele jucătoare profesioniste de volei pe plajă din țară. Iar acest statut a făcut ca ele să nu mai aibe practic concurență în competițiile interne..

După faza grupelor, rezultatele cărora vi le-am prezentat zilele trecute, Beata Vaida şi Adriana Matei au evoluat sâmbătă în semifinale. Un meci fără istoric, sătmărencele s-au impus sec cu 21-6 şi 21-10, contra Universităţii Cluj. În ultimul act de duminică, fetele noastre le-au învins cu 2-0 pe Răileanu şi Melniciuc (CSU Reşiţa – CSM Timişoara), pe seturi 21-11, 21-8. În acest mod Vaida şi Matei şi-au păstrat titlul naţional cucerit anul trecut.

Iar aurul național a venit ca un premiu pentru Vaida Beata care a doua zi după finală și a sărbătorit ziua de naștere.

Pentru fetele lui Adrian Pricop urmează Balcaniada din Albania din perioada 15-17 septembrie, după care vor evolua în faţa propriilor suporteri. Turneul satelit CEV de la Satu Mare se va desfăşura în perioada 21-24 septembrie în Piaţa 25 Octombrie. Se anunţă a fi o ediţie de foc pentru că s-au înscris 66 de echipe din diferite ţări!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts