More


  Decebal deschide oficial sezonul!

  =

  cupa2

  Luceafărul Decebal deschide practic sezonul oficial 2017-2018 în județ. Echipa manageriată de Cosmin Iuhas va întâlni azi pe CS Diosig din Bihor în primul tur al fazei naționale a Cupei României.

  Cum Olimpia a jucat primul joc în deplasare, 1-0 la Metaloglobus, meciul de la Decebal e primul , oficial, ce se dispută în județ în acest sezon. Invitat la emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV, Cosmin Iuhas a lansat o invitație iubitorilor de fotbal din Satu Mare să vină alături de Luceafărul în primul meci din istoria clubului din Decebal pe tabloul principal al cupei.

  ”Avem emoții e și firesc. Suntem la debut practic în această fază a competiției. Ne-am dorit să ajungem aici și sperăm să mergem cât mai departe. Am vrea să trecem de Diosig și, pas cu pas, să ajungem să jucăm cu Olimpia. Sperăm să vină lume multă să ne susțină” a spus Cosmin Iuhas. Luceafărul Decebal i-a pierdut pe Pura și Pop din lotul ce câștiga faza județeană a Cupei României și a schimbat și antrenorul. Cristi Popa a renunțat la post după finala câștigată cu Unirea Tășnad iar în locul lui a venit Andrei Estinca. ”Avem încredere că împreună vom face lucruri frumoase. Domnul Estinca are experiență mare la nivel de liga a 4-a elite și cu lotul pe care l-am strâns cred că vom fi iar în top” a mai spus Iuhas. La Decebal s-a pornit și un proiect pe termen lung cu implicarea copiilor și tinerilor din zonă. Partida Luceafărul Decebal- CS Diosig va începe la ora 17,30 și va fi arbitrată de clujenii Vadana Sorin , Antal Csaba și Torok Gyurko Zoltan Attila.

  Kovacs Szabolcs, la Șomcuta Mare
  Tot în această fază a Cupei României avem și meciul dintre Progresul Șomcuta Mare și Rapid Jibou. Meci la care a fost delegat careianul Kovacs Szabolcs la centru iar Tamas Kopriva e unul dintre asistenți. Interesant e că pe site-ul frf-cca.ro apărea la delegări fratele lui Szabolcs, ecusonul FIFA, Istvan Kovacs.

  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img