După 25 de ani, din nou în liga a 3-a



unirea

Unirea Tășnad revine după o pauză de 25 de ani în liga a 3-a a fotbalului românesc. Iar meciul de azi de la ora 18 cu Unirea Dej se anunță a fi o adevărată sărbătoare pentru întreaga comunitate locală.

Baza sportivă a fost modernizată, echipa întărită iar suporterilor li se pregătesc mai multe surprize…

Obiectivul fixat e unul clar, evitarea retrogradării , chiar dacă la rezultatele din pregătiri ne-ar da speranțe chiar la o clasare în prima parte a ierarhiei. Se anunță o luptă interesantă pentru promovare între reprezentantele Clujului și ale județului Alba, cu un ușor avantaj pentru Universitatea Cluj …

“Cu acest lot în care avem şi jucători tineri şi cu experienţă, consider că vom face o figură frumoasă în acest sezon de Liga 3. Sâmbătă mi-aş dori să văd un joc cât mai bun al echipei, o prestaţie cât mai bună pe parcursul celor 90 de minute. Suntem la început, aşa că suntem optimişti. Ne dorim cât mai mulţi suporteri la teren, să fie alături de echipă” a declarat antrenorul tășnădenilor Marius Botan.

Formaţii probabile:
Unirea Tăşnad: Băican – Ciul, M. Silaghi, M. Bălău, Moş, Stanciu, R. Silaghi, Bercean, Faur, Szekely, Cădar. Antrenori: Marius Botan şi Bogdănel Moise.
Unirea Dej: Szekely – F. Alexandru, Kovacs, Kis, Plăian, Blaj, Nalaţi, Itu, Sătmar, Graur, P. Bogdan. Antrenor: Alpar Meszaros.
Meciul de azi va începe la ora 18 și va fi arbitrat la centru de Alexandru Gornic (Arad), ajutat la cele două margini de Sebastian Pantea (Arad) şi Ludovic Zifceav (Aleşd). Observatori vor fi Traian Marchiş (Baia Mare) şi Ion Zare (Oradea).
În prima etapă a Seriei 5 se mai întâlnesc: Sănătatea Cluj – Reghin, Alba Iulia – Gaz Metan II, Ghimbav – Galda, Avrig – Cugir, Iernut – Recea, “U” Cluj – CFR Cluj 2, Ighiu stă.





ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts