More


  Fără meciuri televizate în prima etapă?

  =

  liga2tv

  Cu două zile înaintea startului în noua ediție a Ligii a 2-a încă nu se știe ce televiziune va transmite meciurile din eșalonul doi. Interesul pare scăzut din moment ce , conform liga 2.ro, doar Digisport ar fi dispusă să participe la licitație. Cum abia azi e ultima zi de depunere a ofertelor iar deschiderea lor va avea loc pe 3 august e greu de crezut că vom avea un câștigător până vineri seara când e programat primul meci al noului sezon.

  Există o singură variantă în care meciurile din etapa 1 să se vadă totuși la TV. Ca Digisport să fie singură la licitație iar contractul să fie atribuit direct. Din sursele celor de la liga2.ro , Digisport ar fi dispusă să ofere 400000 euro, sumă ceva mai mare decât cea plătită anul trecut.

  În şedinţa de ieri a Comitetului Executiv al FRF membrii acestuia au aprobat programul competiţional stabilit săptămâna trecută în Adunarea Generală Extraordinară a cluburilor din Liga 2 . Deci va fi un campionat format din 20 de cluburi.

  Din ultimele informaţii, Foresta a transmis că şi-a rezolvat problemele şi în scurt timp va urgenta alcătuirea unui lot pentru ca la meciul de sâmbătă de la Timişoara, cu Ripensia, să participe, chiar dacă o va face doar cu juniorii. În plus, conducătorul clubului Metalul Reşiţa, Cătălin Rufă, este dispus să continue cu vechea denumire în cazul în care membrii CEx nu vor aproba primirea în Liga 2 a clubului sub denumirea de Sportul Snagov. Sunt unele probleme în privinţa schimbării sediului, din punct de vedere juridic.

  Tot în şedinţa Comitetului Executiv al FRF s-a discutat şi schimbarea denumirilor cluburilor UTA Bătrâna Doamnă şi SCM Piteşti în FC UTA Arad, respectiv FC Argeş Piteşti. Totodată, au fost acceptate noi cereri de înscriere în Liga 3, ca CFR Cluj II, AFC Hermannstadt II sau Academia Farul.

  Programul etapei 1
  Vineri, 4 august

  ASA Târgu Mureş – Ştiinţa Miroslava ora 18

  Sâmbătă, 5 august

  Luceafărul Oradea – Metalul Reşiţa

  Ripensia Timişoara – Foresta Suceava

  Dacia Unirea Brăila – ASU Politehnica Timişoara

  SCM Piteşti – Pandurii Târgu Jiu

  Chindia Târgovişte – UTA Bătrâna Doamnă

  Metaloglobus Bucureşti – Olimpia Satu Mare

  Academica Clinceni – Dunărea Călăraşi

  CS Mioveni – CS Afumaţi

  AFC Hermannstadt – CS Baloteşti

  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img