FRF cumpără mingi pentru toate echipele din Liga a 2-amingi

Membrii Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal au hotărât in ultima sedinta ca forul condus de Răzvan Burleanu să cumpere mingi pentru toate cluburile din Liga 2 şi 3, câte 15 pentru fiecare club în parte. Mingile primite vor fi cele cu care se va juca în meciurile oficiale ale respectivelor campionate.

“Toate echipele din Liga a 2-a şi a 3-a să îşi dispute toate meciurile oficiale cu aceeaşi minge, care va fi achiziţionată de Federaţia Română de Fotbal în perioada următoare”, a declarat Răzvan Burleanu după şedinţa CEx.

“Aprobă achiziţionarea de mingi pentru cluburile din Liga a 2-a şi Liga a 3-a , astfel în vederea alocării unui numar de 15 mingi / club, aprobă achiziţia a 1.650 mingi în valoare de aproximativ 95.700 EUR net”, scrie site-ul FRF după încheierea şedinţei CEx.

Campionatul Ligii 2 începe la finalul acestei săptămâni, 4-5 august, în timp ce campionatul Ligii 3 debutează pe 26 august. Cât priveşte propunerea preşedintelui CS Mioveni, Constantin Stancu, de aprobare a efectuării a patru înlocuiri de jucători pe durata unui meci de Liga 2, FRF nu a comunicat nimic despre acest lucru după încheierea şedinţei CEx.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts