More


  Încrezători!

  =

  oli

  Olimpia Satu Mare joacă azi la Mioveni pe terenul unei echipe considerate și în acest sezon ca favorită la promovarea în Liga 1.

  Elevii lui Selymes vor întâlni de la ora 19 pe CS Mioveni într-un meci ce contează pentru runda a treia a ligii a 2-a. E un meci ce se joacă mai repede cu o zi decât majoritatea partidelor etapei , iar acest lucru pare că a fost solicitat de gruparea sătmăreană. Care a calculat că va avea o zi în plus de pregătire a meciului de miercuri cu Hermannstadt, unul care se anunță a fi cel puțin la fel de dificil ca cel din această seară cu Mioveni.

  Chiar dacă în ultimele ediții de campionat Olimpia a făcut meciuri bune la Mioveni , mai mereu ai noștri s-au văzut depășiți pe final, e drept și în urma unor decizii curioase ale arbitrilor…Acum Selymes&co pornesc încrezători și speră să rupă.. blestemul Mioveni și să se întoarcă acasă cu un rezultat pozitiv. După un meci pe care și noi l-am dori disputat doar pe teren și nu influențat de fluierași.

  Pentru Olimpia începe o săptămână interesantă. Cu deplasare la Mioveni, meci acasă miercuri de la ora 18 cu echipa din Sibiu iar apoi o altă deplasare lungă, la Balotești, pentru meciul de sâmbătă.

  Față de lotul cu care a abordat meciul cu Academica Clinceni, antrenorul Tibi Selymes îl mai are la dispoziție acum și pe francezul Ayoub, căruia i-a sosit cartea verde și va putea fi folosit.

  CS Mioveni merge tot pe mâna veteranilor Ayza și Năstăsie și l-a înregimentat și pe Andor ( ex UTA).Echipa antrenată de Florin Marin vine după o remiză, 1-1 la Călărași , un meci în care Ayza și Tirică au ieșit accidentați încă din prima repriză.

  Formații probabile:

  CS Mioveni- F. Croitoru – Trașcă, Gugu, Ichim, Ed. Stoica – Andor, Mîrzeanu, Lazăr – Ed. Florescu, Ayza (Bădescu), Năstăsie.
  Olimpia- Fl. Muntean –Duruș, C. Munteanu, F. Mureșan, C. Brata- R. Rus, Cubaș, B. Miholca (Ayoub), Ben Khalifa,- Lusamba, Fl. Achim

  Vineri, 18 august
  ASA Târgu Mureş – Luceafărul Oradea 18:30- Digisport 1
  CS Mioveni – Olimpia Satu Mare 19:00
  FC Argeş – Ştiinţa Miroslava 20:00

  Sâmbătă, 19 august
  Ripensia Timişoara – Sportul Snagov 11:00
  Dacia Unirea Brăila – Foresta Suceava 11:00
  Chindia Târgovişte – ASU Politehnica Timişoara 11:00
  Metaloglobus Bucureşti – Pandurii Târgu Jiu 11:00
  AFC Hermannstadt – Dunărea Călăraşi 11:00
  Baloteşti – CS Afumaţi 11:00
  Academica Clinceni – UTA Arad 12:00 –Digisport 1

  CLASAMENT
  1.Ripensia Timişoara 6
  2.ASA Târgu Mureş 6
  3.AFC Hermannstadt 6
  4.ASU Poli Timişoara 6
  5.CS Mioveni 4
  6.FC Academica Clinceni 4
  7.Sportul Snagov 4
  8.Olimpia Satu Mare 4
  9.UTA Arad 4
  10.Pandurii Târgu Jiu 2
  11.Dacia Unirea Brăila 1
  12.Ştiinţa Miroslava 1
  13.Chindia Târgovişte 1
  14.Luceafărul Oradea 1
  15.FC Argeş 1
  16.Metaloglobus B. 1
  17.Dunărea Călăraşi 1
  18.CS Baloteşti 0
  19.CS Afumaţi 0
  20.Foresta Suceava 0  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img