More


  Mircea Donca, omul cu pasele decisive la Progresul Spartac

  - Advertisement -

  donca

  Debutul AFC Progresul 1944 Spartac în Liga a III-a, meci câștigat cu CSM Oltenița, scor 6-4, l-a avut în prim-plan pe mijlocașul sătmărean Mircea Donca, autor a trei pase decisive. Tot el a fost cel care a scos penalty-ul de la ultimul gol.

  Povestea mijlocașului crescut la Olimpia a fost prezentată ieri de site-ul oficial al grupării bucureștene.

  Mircea Donca este originar din Satu Mare, iar cu echipa locală, Olimpia, a debutat în liga secundă. A venit apoi la București, după ce a fost admis la Facultatea de Geografie, specializarea Topografie, din cadrul Universității București.

  ”Mă bucur foarte mult că am debutat cu succes în Liga a III-a. Despre meci pot spune că ambele echipe au comis greșeli în prima repriză. Din fericire am jucat ceea ce ne-am propus după pauză și ne-am impus punctul de vedere. Mai avem de muncit, dar băieții sunt entuziaști și cred că vom fi o surpriză plăcută în serie”.

  Întrebat despre poziția sa în teren, Donca a răspuns: ”Mă simt în largul meu la mijlocul terenului, unde mă întâlnesc des cu mingea. Fac ambele faze și îmi place să fiu altruist și să le pasez colegilor mei. Mă simt excelent în grupul progresist”, a completat Mircea Donca.

  De urmărit așadar evoluțiile lui Donca la Progresul în noua ediție a ligii a 3-a.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img