More


  Prima supercupă din istoria AJF

  - Advertisement -

  supercupa

  Eveniment deosebit azi în istoria fotbalului județean. La Carei, pe stadionul Victoria, se va juca prima supercupă a AJF Satu Mare, iar pe teren se vor afla față-n față campioana județului, Unirea Tășnad și câștigătoarea cupei, Luceafărul Decebal.

  E de fapt o reeditare a finalei Cupei României, faza județeană. În ultimul act, Luceafărul se impunea chiar la Tășnad după un joc ce a avut nevoie de lovituri de departajare pentru stabilirea învingătoarei.tasnad

  În deschidere vom avea și o supercupă a juniorilor, un meci între Victoria Carei și Turul Micula.

  Legat de supercupa seniorilor, Unirea Tășnad pornește clar favorită. Promovată n liga a 3-a, echipa din Tășnad a făcut câteva achiziții notabile, Băican, Ciul sau Faur fiind câteva dintre ele.În plus Unirea a avut parte și de o pregătire centralizată iar echipa antrenată de Marius Botan n-a arătat deoc rău în meciurile de verificare.

  De cealaltă parte, Luceafărul vine după o înfrângere , 0-2 în primul tur al fazei naționale a Cupei României, după un meci jucat acasă cu CS Diosig.decebal

  Luceafărul are un antrenor nou față de meciul din finala sezonului trecut. Andrei Estinca i-a luat locul lui Cristi Popa iar din lot lipsesc Mandi și Pop Patrick, plecați de la echipă.

  Pentru meciul seniorilor AJF Satu Mare a delegat o brigadă de arbitri cu Marius Omuț la centru ajutat la cele două margini de ecusonul FIFA, Octavian Șovre și Sergiu Neichi. Rezervă, Paula Popa . Observator Torok Zoltan.

  La juniori, meciul va fi arbitrat de Peneghi Serban la centru, ajutat la cele două margini de frații Tamas și Zsolt Kopriva.

  Unirea Tășnad a depus CIS-ul la federație
  Ministerul Tineretului şi Sportului a eliberat ieri în jurul orei 11:00 Certificatul de Identitate Sportivă (CIS), iar el a fost depus de cei de la Unirea Tășnad la Federaţia Română de Fotbal pentru afilierea provizorie la FRF. Unirea avea termen până pe 21 august pentru a face dovada obţinerii CIS-ului. În caz contrar nu putea evolua în Liga 3.

  Clubul sătmărean va debuta în Liga 3 pe 26 august când va primi vizita Unirii Dej.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img