More


  Primavera și Il Calcio s-au remarcat la Balmaz Kup

  =

  primavera 2010

  Orășelul Balmazujvaros a găzduit duminică o nouă ediție a turneului de fotbal dedicat copiilor și dotat cu Balmaz Kup. A fost un adevărat festival fotbalistic la care au participat la diferite categorii de vârstă peste 70 de echipe din Ucraina, Polonia, România și Ungaria.

  O organizare perfectă, cu un program respectat aproape la secundă și condiții deosebite asigurate de superba bază de pregătire din oraș. Aceasta a fost rețeta unui turneu la care la categoriile 2008, 2009 și 2010 am avut și echipele sătmărene Primavera și Il Calcio, precum și pe cei de la CFR Cluj, însoțiți de fostul dinamovist Lucian Goian.

  primavera 2009

  Printre spectatori și bineînțeles invitați la final la festivitatea de premiere i-am regăsit pe jucătorii echipei Balmazujvaros ce activează în prima ligă din Ungaria. Iar printre ei i-am revăzut cu drag pe sătmărenii noștri Ervin Zsiga și Adrian Rus, doi jucători extrem de apreciați în Ungaria.

  Iar Zsiga și Rus au oferit cupele și medaliile învingătorilor de la grupa 2010…Unde marele premiu l-au câștigat piticii de la PRIMAVERA SATU MARE antrenați de Cristian Schnellenperger și…Piri Botoș, ultimul, fost coleg cu Zsiga la Olimpia!

  ”Mă bucur că i-am premiat pe copiii din Satu Mare și mai ales că m-am revăzut cu prieteni dragi. Mă simt excelent aici la Balmazujvaros, ați văzut ce condiții avem aici și de joc și de pregătire. E bine și chiar dacă ieri (n.r. sâmbătă) am pierdut acasă cu Ujpest ( 0-1) cred că nu vom retrograda” ne-a spus Ervin Zsiga, acum marea vedetă a celor de la Balmazujvaros.

  Rezultate bune pentru sătmăreni
  Primavera a reușit să câștige competiția la grupa 2010. Iar meritul piticilor e cu atât mai mare cu cât echipa a fost formată în mare parte din copii născuți în 2011. Luca Potra a luat și premiul pentru cel mai bun portar…

  il-calcio

  La 2009, Primavera Satu Mare a ajuns în finală unde s-a văzut depășită de echipa Academiei Debrecen.

  Pe locul 5 la această categorie a terminat Il Calcio Satu Mare…

  La 2008, cu Paul Mihai antrenor, Il Calcio a terminat pe locul doi fiind învinsă în finală tot de Academia Debrecen.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img