More


  Reuşite pentru karateka din Carei la Valea Pinului

  - Advertisement -

  sakura

  Sportivii careieni de la SAKURA ,Medvei Edvin si Knecht Patrik participa intre 29 iulie- 4 august la un stagiu important la Poiana Pinului in judetul Buzău. Cei doi sportivi, si antrenorii Daraban Gheorghe si Engber Ingrid participa la acest stagiu de pregătire a sportivilor lotului național de karate SKDUN pentru Campionatul Mondial Karate SKDUN, ce va avea loc la începutul lunii octombrie in Eger, Ungaria.

  De remarcat ca la acest stagiu participa peste 100 de karateka, antrenori si instructori din toată tara.Pe lângă sportivii din România, mai iau parte la stagiu sportivi din loturile naționale al Republicii Moldova, si Ungaria. Antrenamentele au fost conduse de Shihan Aurel Patru, antrenorul lotului național de karate SKDUN.

  In primele doua zile a stagiului a avut loc un curs teoretic si practic pentru antrenori, instructori si arbitrii,condus de Comitetul de arbitraj al SKDUN România, Sensei Mihaela Popescu, Sensei Florian Gheorghe și Sensei Lipianu Bogdan. Absolvind cu succes acest curs, Medvei Edvin si Knecht Patrik au obținut categoria D-arbitru aspirant.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare