Seară de vis la Larnaca

volei

Seară de vis în Cipru pentru sătmărencele Adriana Matei și Vaida Beata, duminică la Larnaca.

Reprezentând România, voleibalistele de la CSM Satu Mare au câștigat turneul satelit CEV și au obținut cea mai mare performanță din istoria beachvolley-ului din România.

România a învins Polonia într-o finală extrem de disputată. Polonezele au câștigat primul set, 19-21, apoi sătmărencele noastre conduse excelent de pe margine de antrenorul Adrian Pricop au revenit cu un sec 21-12 în setul doi, iar în decisiv , purtate spre victorie de un public minunat, Vaida & Matei au câștigat cu 15-9.

”O seară minunată. Nu-mi vine nici acum să cred ce-am realizat aici. E un vis devenit realitate. A fost o atmosferă incredibilă și nu voi uita niciodată acest turneu. Nu doar pentru că l-am câștigat ci pentru tot ce s-a întâmplat la Larnaca. Totul a fost perfect” a spus imediat după finală, Adriana Matei.

volei1

”Nimeni nu se aștepta ca noi să ajungem atât de departe. Am luat pas cu pas fiecare meci, nu ne-am propus un obiectiv la început. Cred că ăsta a fost și secretul nostru aici. N-am avut nicio presiune a rezultatului. Suntem extrem de fericite că am luat aurul aici la Larnaca” a declarat și Vaida Beata.

În finala mică Rusia I a trecut cu 2-0 de ..Rusia II.

Fetele noastre s-au întors luni dimineață în țară iar în această săptămână vor participa la o nouă etapă satelit CEV, în Liechtenstein, la Vaduz. Iar apoi urmează la finalul lunii august Campionatele Naționale de la Mamaia.

Interes mare pentru satelitul CEV de la Satu Mare
Rezultatele bune obținute de sătmărencele noastre, Vaida și Matei în această vară au făcut și mai atractiv turneul satelit CEV ce va avea loc la Satu Mare. Astfel pentru competiția ce va avea loc luna viitoare între 21-24 septembrie în Centrul Nou s-au înscris oficial deja echipe din Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Anglia, Franţa, Germania, Grecia, Israel, Italia, Olanda, Norvegia, Scoţia, Slovenia, Serbia, Elveţia, Slovacia, Ucraina.

volei3

”Se anunță un turneu puternic. Vom avea tribune și meciuri în nocturnă conform regulamentelor CEV. Sper să fie o sărbătoare a sportului la Satu Mare”, spune antrenorul Adrian Pricop.

Se vor oferi premii în bani pentru toate echipele de pe tabloul principal. Echipa câştigătoare va primi 880 euro, fondul total de premiere al turneului fiind de 4.000 euro.

Florin Mureșan

volei2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

O nouă veste TRISTĂ în fotbalul sătmărean! Fostul portar și arbitru, FIRI CÂMPAN s-a stins la doar 50 de ani!

  Veștile triste par că nu se mai opresc în această săptămână, în fotbalul sătmărean. Mai întâi l-am pierdut pe fostul atacant  din anii 70-80...

Continuă dotarea spitalelor din județ! Container destinat suspecților de Coronavirus la Spitalul din Negrești Oaș!

Consiliul Județean continuă dotarea spitalelor din județul Satu Mare, pentru o bună funcționare pe perioada stării de urgență. Astăzi, în curtea Spitalului Orășenesc Negrești-Oaș a...

Marcel Ciolacu lansează un APEL către toți ROMÂNII: ”Un produs românesc CUMPĂRAT = un loc de muncă SALVAT!”

  Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un apel către toți românii ca în actualul context actual și cel care va urma să încerce să...

Legea a TRECUT de Parlament! Plata facturilor la apă, energie, gaze, gunoi, cablu, internet se SUSPENDĂ TREI LUNI!!!

  Facturile la apă, energie, gaze, gunoi, cablu, internet se suspendă 3 luni. Legea amânării plății a trecut de Parlament. Camera Deputaților a adoptat vineri, în...

Miza pe SĂNĂTATE! Cultura de la Consiliul județean intră în ȘOMAJ TEHNIC!

  Instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Județean Satu Mare își întrerup activitatea, iar contractele de muncă ale angajaților se suspendă pe perioada stării de...