More


  Volei pe plajă / Fără rivale la Naționale

  - Advertisement -

  volei

  La Mamaia se desfășoară în această săptămână Campionatele Naționale de volei pe plajă, atât la feminin cât și la masculin.

  Așa cum era de așteptat, sătmărencele noastre de la CSM, Adriana Matei și Vaida Beata, au pornit ca mari favorite la câștigarea unui nou titlu național. Ar fi al doilea consecutiv pentru elevele lui Adrian Pricop.

  Ieri, în meciurile din grupe, Beata & Matei au obținut trei victorii clare şi așteaptă acum semifinalele de sâmbătă.

  ”Era oarecum firesc ca după rezultatele bune pe plan internațional să confirmăm și pe plan intern. E de fapt un Masters atât la fete cât și la băieți cu cele mai bune opt echipe din țară. Am început cu trei victorii, una chiar în fața echipei ce acum doi ani ne învingea în finală la Naționale” ne-a spus Adrian Pricop.

  În primul meci , CSM Satu Mare a trecut, 21:5, 21:5 de perechea Silvia Coman, Denisa Dumitru (CSM Bucuresti/CSS 1 Constanta). Apoi , in al doilea meci: 21:10, 21:5 cu Bianca Cojocaru, Vanesa Desliu (CS SLEN Medgidia)iar în cel mai așteptat meci al zilei, 21:15, 21:14 cu Sorina Răileanu – Adriana Melnciciuc (CSU Resita/CSM Timisoara). Sunt fetele care în urmă cu doi ani câștigau naționalele… Iar specialiștii sunt convinși că cele două echipe se vor revedea și în finala de duminică.

  Altfel, Adrian Pricop ne-a anunțat că penru etapa de satelit CEV de la Satu Mare de luna viitoare s-au înscris deja peste 60 de echipe iar competiția va fi transmisă live pe internet de o companie austriacă specializată în transmisii TV de volei pe plajă. Turneul va avea loc între 21-24 septembrie în Centrul Nou.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img