More


  Vor o minune în Țara Bascilor

  =

  dinamo

  După minunea de la Liberec din 2009, Dinamo e gata să mai dea o lovitură în Europa. La primul meci din deplasare după cinci ani de absenţă din cupele europene, “câinii” trebuie să scoată un rezultat mai bun decât egalul, 1-1 cu Athletic Bilbao, de la Bucureşti.

  “Va fi şi o primă în cazul în care trecem de această dublă. Dacă reuşim acest lucru va fi extraordinar, va rămâne în istorie”, a declarat la plecare finanţatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă.

  “Sunt motivaţi, nu e vorbă de primă, ci că Dinamo joacă în Europa după foarte mult timp. Motivaţie mai mare nu trebuie să existe, să joci pentru grupele Europa League e un bonus mai mare decât orice bonus financiar”, crede directorul sportiv al trupei din Ştefan cel Mare, Ionel Dănciulescu.

  Misiunea va fi şi mai grea, având în vedere că, sezonul trecut, doar Real Madrid şi Barcelona au reuşit s-o învingă pe Athletic la Bilbao.

  “Totdeauna am avut speranţe, toţi am conştientizat dificultatea acestei duble. Ne jucăm şansa, cum e normal, şi sperăm să mergem mai departe. Ar fi o realizare extraordinară şi o surpriză pe măsura şanselor mici pe care le avem”, a mai spus Negoiţă.

  “Mi-aş dori foarte mult ca Sergiu Hanca să fie omul important care a fost în sezonul trecut pentru noi, am mare încredere în el, e un jucător extraordinar, un om deosebit, iar mâine seară va face o partidă mare”, a mai afirmat Dănciulescu.

  Dinamoviştii au jucat ultima oară în grupele Europa League în urmă cu opt ani.

  Athletic Bilbao – Dinamo se joacă joi, de la ora 21.45.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img