More


  “2021 Pentru Olimpia!”

  =

  Nu mai e un secret că în acest sezon suporterii Olimpiei s-au implicat activ în viața clubului. Voluntarii olimpiști au încercat în vară să ajute la cosmetizarea arenei, au strâns bani pentru tabela electronică și au pus la punct departamentul de marketing, inclusiv un fan-shop.

  Acum lansează o inițiativă interesantă , aceea de a strânge cel puțin 2021 de spectatori la fiecare meci pe care echipa favorită îl joacă acasă. În acest fel s-ar sărbători în mod simbolic și centenarul clubului și s-ar strânge bani pentru organizarea jocurilor.

  Iată mesajul postat pe pagina de facebook a voluntarilor olimpiști:
  ”Situația financiară dezastruoasă a clubului nu mai este de multă vreme un secret. Indiferent de posibilitățile financiare, cheltuielile aferente activității în liga a doua sunt aceleași pentru toată lumea. Cheltuieli care se ridică la o medie de 10.000 de lei/meci (acasă sau în deplasare). Noi, #VoluntariOlimpiști considerăm că acest club nu trebuie să trăiască exclusiv din banii autorităților. Și noi, trebuie să demonstrăm că vrem să avem echipă. Dacă prezența la stadion ar fi de minim 2000 de persoane (o prezență normală în vremurile bune) am putea acoperi din încasările din bilete atât cheltuielile aferente meciului de acasă cât și pe cele ale următoarei deplasări. Știm că nemulțumirea e mare, neîncrederea pe măsură, dar vă asigurăm că banii din bilete (noi suntem cei care ne ocupăm și de vânzarea acestora) vor fi folosiți exclusiv pe aceste cheltuieli, așa cum și banii încasați la meciul cu Hermannstadt au fost folosiți pentru plata avansului la tabela de marcaj. Haideți să arătăm că într-adevăr #OlimpiaSuntemNoi! Să fim măcar 2021 (anul centenarului fotbalului sătmărean) pentru Olimpia!”.
  Olimpia întâlnește sâmbătă de la ora 12 UTA Arad și ar fi prima ocazie pentru sătmăreni de a răspunde acestui apel…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img