More


  A încercat să mituiască doi polițiști. Acuma este cercetat penal

  - Advertisement -

  politisti-rutieri-in-trafic

  Doi polițiști din cadrul I.P.J. Satu Mare s-au desistat într-un caz de corupție după ce un bărbat a încercat să-i mituiască. 

  La data de 22 septembrie a.c.  ora 9.15, echipajul de poliție al orașului Negrești Oaș,  aflându-se în  supravegherea  traficului rutier pe raza  localității, a oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Reșița, judeţul Caraș Severin.

  În urma verificărilor efectuate, poliţiștii au constatat faptul că  tânărul nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 din Codul Penal.

  În momentul în care conducătorul auto a fost informat că pentru fapta comisă va fi cercetat penal, acesta le-a oferit polițiștilor o sumă de bani pentru a nu-şi îndeplini atribuțiile de serviciu.

  Agenții  de poliţie s-au desistat de propunerea făcută şi au informat de îndată structurile specializate care au realizat prinderea în flagrant a conducătorului auto.

  Cazul a fost preluat de către ofițerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Satu Mare pentru continuarea cercetărilor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img