More


  Baftă la Mondiale!

  - Advertisement -

  poză

  Moment important pentru dansul sportiv sătmărean. Sâmbătă, 9 septembrie, perechea Oana Bumba-Ciprian Marița de la Royal Dance Club Satu Mare va reprezenta România la Campionatul Mondial de standard de la Bratislava.

  După un an de vis în care au adus după 25 de ani de pauză titlul național la Satu Mare și după o serie de rezultate convingătoare pe plan internațional, Oana și Ciprian pornesc încrezători spre Bratislava acolo unde sâmbătă vor urca în ringul de dans alături de alte 62 de perechi din întreaga lume.

  ”E un moment deosebit pentru ei și pentru clubul nostru. Vom reprezenta România la aceste Mondiale la juniori II la standard și eu cred că Oana și Ciprian se pot întoarce acasă cu un rezultat deosebit. Au muncit foarte mult, toată vara au tras la sală și s-au pregătit pentru acest concurs. Mergem încrezători” spune antrenorul de la Royal Dance Club, Ovidiu Ignat.

  Legat de obiective cei de la Royal sunt conștienți că o mare performanță ar fi o clasare în finală acolo unde orice e posibil. ” Sunt cele mai bune două perechi de standard din fiecare țară. Vor fi peste 60 de perechi în concurs. Sigur că Rusia, Moldova, Ucraina și țara gazdă , Slovacia, pornesc clar cu șanse la finală iar rușii sigur la medalii dar sunt convins că Oana și Ciprian vor face un concurs extraordinar și , cine știe , poate ne vor aduce acasă o medalie”, a mai spus Ovidiu Ignat.

  Oana și Ciprian au efectuat miercuri și joi ultimele antrenamente acasă în sala de la Satu Mare. Au primit de la Federația Română de Dans Sportiv și echipamentul de prezentare iar în această dimineață vor porni la drum…

  Baftă multă și să dea Domnul să ridicați steagul României la final pe catarg la festivitatea de premiere…!!!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img