Calificarea se joacă la Satu Marebasc

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au scăpat printre degete o victorie la Cluj în primul meci oficial al sezonului.

Fetele antrenate de Marius Dobă și Octavian Boian au cedat pe final, 73-77, în meciul jucat la U Cluj Napoca în prima manșă a turului 1 al Cupei României.

CSM Satu Mare a început excelent și a avut în Destiny Williams o adevărată…locomotivă. Aceasta a reușit 14 puncte încă în primul sfert iar CSM-ul intra în avantaj , 20-11 după primele 10 minute. Și la pauză sătmărencele au condus doar că pe fondul unor erori defensive și de…arbitraj gazdele au fost readuse în meci iar la pauza mare am avut 36-32 pentru trupa noastră.

În repriza a doua a urmat un adevărat bombardament de la 3 puncte reușit de studente, cu zece reușite de la distanță , iar apărarea noastră s-a clătinat… În ciuda eforturilor lui Williams , Harrison și Mandache, până la final, U a câștigat , 77-73 iar calificarea se joacă la Satu Mare, sâmbătă de la ora 18.
S-a văzut lipsa accidentatei Porchia Green, CSM-ul suferind serios pe poziția de conducător de joc.

Nu este nimic pierdut, cu siguranţă ambele echipe se vor califica mai departe, pentru că în Final 8 se califică 6 echipe din această primă fază (4 învingătoare şi cele mai bune două învinse). În meciul de miercuri a impresionat Williams cu 35 de puncte şi 22 de recuperări!

Au jucat la CSM: Williams – 35p, Harrison – 18, Mandache – 13, Solopova – 4, Lazăr – 3, Baltic, Szmutku, Uiuiu.
Returul se va juca sâmbătă la Satu Mare, în sala ”Ecaterina Both” de la ora 18:00. Alte rezultate de miercuri: Alexandria – Târgu Mureș 82-62, Timişoara – Arad 69-64, Galaţi – Alba Iulia 62-53.

Digisport va transmite meciul de campionat
Federația Română de Baschet a anunțat că meciul din prima etapă a Ligii Naționale dintre U Cluj Napoca și CSM Satu Mare va fi transmis de Digisport.

Astfel jocul va avea loc joi, 5 octombrie, de la ora 18. De altfel Federația a anunțat că din acest sezon cele mai interesante meciuri din Liga Națională feminină se vor vedea la Digisport.

După meciul de la Cluj, CSM Satu Mare va juca acasă duminică, 8 octombrie, de la ora 18, cu CSU Alba Iulia.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts