More  Centre pentru imigranți, deschise aproape de Satu Mare. Cine le administrează

  - Advertisement -

  MIGRANTI

  România a deschis două centre regionale pentru imigranți, ambele foarte aproape de Satu Mare. Unul dintre ele se află la nici 70 de km distanță, iar cel de-al doilea la circa 170 km.

  Stirea a fost dezvăluită recent de fostul deputat PSD între 2012 și 2016 și doctorand al Academiei SRI, pe pagina sa de Facebook, într-o postare cu titlul “Vrem, nu vrem, SOROS ne bagă migranţi în casă. Pe banii noştri!”.

  Iată ce scrie Ninel Peia (FOTO) pe pagina sa de Facebook.

  NINEL PEIA

  ”O ştire care nu ne bucură defel spune că, undeva la Cluj, dar şi la Baia Mare, au fost deschise „două centre regionale destinate integrării migranţilor”.

  Una peste alta, într-un fel sau altul, vor primi asistenţă de toate tipurile şi genurile circa 3.000 de imigranţi, unii din Africa, alţii, resortisanţi pe care Occidentul nu i-a putut înghiţi. Dar, ce să vezi, trebuie să-i înghiţim noi, dar nu ne anunţă nimeni, nu ne consultă nimeni, astfel de lucruri trebuie luate ca atare, ca şi cum ar fi date din Cer. Păi, n-ar trebui să fie chiar aşa, cred că ar fi trebuit să fim şi noi, nesorosiştii, întrebaţi de sănătate… Mai ales când cei care se obligă să aibă grijă de 3.000 de oameni amărâţi, adică LADO, va primi un fleac de 600.000 de euro pentru prostirea emigranţilor despre care e vorba. De unde grămada asta de bani? De la Guvern şi din fonduri europene.

  Vă vom spune că aceeaşi societate (LADO) vrea să „angajeze” 10 voluntari ca să se ocupe de migranţii cu pricina. Să fie clar, voluntari înseamnă că nu vor primi nici un euro din cei 600.000 care le vor intra în conturi celor de la LADO. Măi, să fie, ce fel de bizniz oengist o mai fi şi ăsta? Bagi migranţi în România, iei un munte de bani pe nişte vorbe-n vânt, apoi mai vrei să prosteşti alţi 10 români ca să muncească moca la lustruirea imaginii acestui LADO, căci de ocupat de migranţi, aşa după cum spuneam, cade pe locul 3, 4, 5, după mintea şi nepregătirea acelor bieţi voluntari”, mai scrie fostul deputat PSD pe contul său de Facebook.

  Proiectul “Servicii integrate pentru migranţi – Comunităţi Interculturale şi Solidare”, în cadrul căruia au fost deschise cele două centre pentru imigranți, are o perioadă de implementare de doi ani, din iunie 2017 până în iunie 2019, şi este dedicat susţinerii migranţilor din judeţele Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Cluj, Bistriţa Năsăud, Mureş, Harghita, Sibiu, Alba.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts