More


  Comerciați de parfumuri contrafăcute, săltați de jandarmi. Acum au și dosar penal

  - Advertisement -

  parfumuri

  Jandarmii sătmăreni au depistat în cursul zilei de marţi două persoane suspectate de efectuarea de acte de comerţ cu bunuri contrafăcute.

  Aflată în serviciu de patrulare, pe strada Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, o patrulă de jandarmerie a surprins două personae, un bărbat şi o femeie care ofereau spre vânzare parfumuri, de diferite mărci. La solicitarea ageţilor de ordine publică aceştia nu au putut prezenta documente de provenienţă asupra bunurilor găsite asupra lor.

  Din investigaţiile efectuate a rezultat că toate bunurile găsite de jandarmi asupra celor doi sunt suspectate a fi contrafăcute, astfel încât acestea au fost ridicate pentru cercetări.

  Existând suspiciuni rezonabile cu privire la săvârşirea infracţiunii de “punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată şi care îl prejudiciază pe titular”, pe numele celor doi suspecţi s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale. Actele de sesizare au fost înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img