More


  Concert grandios al Filarmonicii, în cadrul evenimentului “Armonii la Castel”

  - Advertisement -

  Primăria și Consiliul Local Medieșu Aurit au organizat vineri, 8 septembrie, a doua ediție a evenimentului intitulat sugestiv “Armonii la Castel”. A fost un prilej de savurare a artei în cele mai sublime forme ale sale, prezența orchestrei Filarmonicii Dinu Lipatti făcând inimile și instrumentele să vibreze în sincron.

  Concert grandios al Filarmonicii, în cadrul evenimentului Armonii la Castel

  Orchestra Filarmonicii Dinu Lipatti Satu Mare a oferit un recital deosebit vineri seară la Medieșu Aurit

  Un elixir emoțional

  Sub coordonarea dirijorului Ștefan Novak, orchestra Filarmonicii a împachetat sufletele în magie, oferind un recital al diversității – cu melodii din repertoriul clasic atât național, cât și mondial. Fie prin creații ale lui Chopin, Strauss jr. sau Brediceanu, concertul a acoperit un areal emoțional extensiv, reușind să conducă fiecare suflet din sală pe canale de frecvență parcă terapeutice. Directorul Filarmonicii din Satu Mare, Rudolf Fátyol, savura cu pasiune din public, retras într-o zonă de observare, fiecare notă și acord.

  Medieșenii, iubitori ai muzicii de calitate

  A fost prezent un public numeros, ceea ce indică faptul că impactul acestui eveniment a fost semnificativ. “Eu zic că astfel de evenimente sunt o normalitate la Medieșu Aurit pentru că ne aflăm deja la a doua ediție. Medieșu Aurit este, fără îndoială, un centru cultural important al județului Satu Mare, cu prospectul de a deveni un pol economic deopotrivă în viitor.” – a declarat primarul comunei, Radu Iancu

  Deși aflat în concediu, prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, a fost prezent la concertul grandios de la Medieșu Aurit. “Avem o Filarmonică extraordinară. Vă spun sincer, mulți colegi din țară ne invidiază pentru ce avem la Satu Mare, așa că merită să susținem aceste spectacole de câte ori avem ocazia.”

  Rareș Jucan

  Concert grandios al Filarmonicii, în cadrul evenimentului Armonii la Castel (2)

    

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img