More


  Crasna lui Dragomir se impune la Negrești-Oaș

  - Advertisement -

  negresti moftin

  Runda a 2-a din liga a 4-a de elite a propus două meciuri interesante. Unul la Negrești între Energia și Crasna Moftin și altul la Dorolț între Recolta și Știința Beltiug. În ambele jocuri oaspeții au reușit să se impună la capătul unor partide aprige. La Dorolț, eroul zilei a fost Daniel Feier, marcator al unei duble pentru echipa prezidată de Vasile Boudi.

  La Negrești-Oaș, un alt fost jucător de la Olimpia, Adrian Micaș, a decis soarta partidei. Micaș a reușit și el o dublă prin care Crasna a bătut Energia cu 2-1.

  ”Un meci bun, ne-au pus serioase probleme chiar și după ce au avut un om eliminat. Am condus cu 1-0, ne-au egalat în inferioritate, dar e bine că până la urmă am reușit să revenim. Cred că ne-am relaxat prea repede la 1-0 și cu un om în plus”, ne-a spus Lulu Dragomir, antrenorul celor de la Crasna Moftin.

  Altfel, Micula lui Milu Petric a reușit un nou scor de maidan, 10-0 cu Certeze iar Liga a 4-a de elite pare a-și fi pierdut din echilibrul anilor trecuți…

  Dari Lipău n-a mai ajuns la Carei iar Babța a pierdut fără drept de apel la Orașu Nou.

  Rezultate:
  Energia Negreşti – Crasna Mof-tinu Mic 1-2
  Turul Micula – FC Certeze 10-0
  Recolta Dorolţ – Ştiinţa Beltiug 1-2
  Talna Oraşu Nou – Voinţa Babţa 4-1
  Victoria Carei – Dari Lipău (neprezentare oaspeţi)
  Voinţa Doba a stat

  Etapa a 3-a: Babţa – Micula, Negreşti – Carei, Doba – Lipău, Oraşu Nou – Dorolţ, Certeze – Moftinu Mic, Beltiug stă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img