Dosariada şi contraofensivele politice cameleoniceDupă strategiile de luptă incendiare şi protestele de stradă, iată că asistăm la acţiuni contraofensive ale perdanţilor, care adoptă înfăţişări cameleonice extrem de periculoase pentru România. Lupta pentru preluarea Puterii, prin tot felul de subestimări didacticiste, mitinguri şi intrigi, din mâna câştigătorilor alegerilor din decembrie 2016 este în plină desfăşurare, în plină contraofensivă ! Se pare că aceste „forme de atac” împotriva majorităţii actuale din Parlamentul României, iniţiate de perdanţii minoritari, sunt susţinute riguros de „sponsori” nevăzuţi. Ei nu vin cu soluţii, ei aduc în faţa poporului tot felul de acuzaţii, ca rezultat al scenariilor gândite de consilieri necunoscuţi ascunşi de „ochii lumii” în culisele macabre ale Democraţiei interne şi externe. În faţa presei ies liderii perdanţilor, care fac tot felul de declaraţii de presă, menite să deformeze realităţile existente în „sânul” Parlamentului României.

Acţiunea „Dosariada” a început cu câţiva ani în urmă, iar mare parte din personalităţile politice româneşti au căzut victime, se pare, în urma „confecţionării” cu premeditare a unor „dosare politice”. Nu e de mirare că asistăm la iniţierea unor dosare noi, iar populaţia nu mai ştie ce se întâmplă, ce planuri au cei care condamnă şi condamnă demnitari politici, care, culmea, afirmă, pe posturile de televiziune din ţară, că nu sunt vinovaţi. Majoritarii din Parlamentul României au luat decizii în ceea ce priveşte majorarea pensiilor şi salariilor, reducerea unor taxe şi impozite, în timp ce perdanţii afirmă, în contraofensivă, că aceste majorări „nu sunt sustenabile”. Asistăm la „atacuri furibunde” venite din partea perdanţilor, în timp ce soluţiile pentru rezolvarea unor probleme sunt ignorate şi răstălmăcite în mod „incendiar”.

Mai nou, asistăm la o altă strategie, probabil iniţiată tot de „ fantomele enigmatice” din spatele perdanţilor, care are cuprinsă în ea majorarea preţului la combustibili, gaz şi energie electrică. Măi, să fie ! Acum în pragul sezonului rece, poporul român este „blagoslovit” cu o creştere neaşteptată a preţurilor. În acest fel, perdanţii se folosesc deja de aceste majorări de preţuri pentru a-i „condamna” pe cei aflaţi la guvernare, în faţa celor care i-au ales la alegerile parlamentare. Perdanţii nu vin în faţa poporului cu un program de protecţie socială împotriva „exploziei” preţurilor. Ei vin mereu şi mereu cu acuzaţii îmbrobodite cu tot felul de interese ascunse. Acţiunile contraofensive de „manipulare” a populaţiei sunt în plină ascensiune, iar confuzia creată este dramatică. Din nefericire, se pare că avem încă de-a face în continuare cu o parte a clasei politice, maturizată în contraofensive, gen „ Gică Contra”, care acţionează în urma unor comenzi politice străine de Interesul Naţional.

Dumitru Ţimerman

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts