More


  Două victorii în Maramureș pentru fetele de la Carei

  =

  fotbal feminin

  La Ocna Șugatag, în județul Maramureș, echipa de fotbal fete Daliana Carei a susținut vineri două meciuri de pregătire, sistem de joc 8+1, obținând două victorii: 4 – 2 cu Sighetu Marmației și 7 – 0 cu echipa gazdă.

  Cuplul din atac, Viciocian Evelin și Oneț Daiana, care va evolua din luna octombrie la echipa U-15 a clubului Independența Baia Mare sub comanda lui Liviu Ivasuc ( și sperăm să confirme în continuare prezența la echipa națională U-15) a marcat 5 respectiv 4 goluri. Au mai marcat: Cura Roxana și Tillinger Reka.

  Nicușor Jurj își întărește considerabil echipa pe care o antrenează astfel că putem consemna nume noi la DALIANA Carei: Găzdac, Toader, Heinrich si Chis la grupa celor mici iar la echipa mare Silaghi Sandra, Baumgatner Judith ( ambele din Căpleni) și Reka Tillinger care a revenit de la Juniorul Satu Mare.

  Antrenorul Nicușor Jurj a declarat că îi așteaptă pe careieni să susţină echipa fetelor la următoarele meciuri care vor avea loc la Carei în această toamnă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img