More


  Elevii și studenții trebuie să prezinte adeverințe pentru pensie de urmaș

  =

  casa-de-pensii

  Elevii şi studenţii beneficiari ai unei pensii de urmaş, care au împlinit vârsta de 16 ani şi care îşi continuă studiile într-o formă de învăţământ organizată potrivit legii, trebuie să prezinte la Casa Judeţeană de Pensii, până în data de 05.10.2017, o adeverinţă eliberată de unitatea de învăţământ pe care o frecventează, prin care să ateste că urmează cursurile anului şcolar 2017-2018.

  Adeverinţele sunt necesare în vederea acordării în continuare a pensiei de urmaş şi acestea trebuie să fie eliberate după data de începere a anului şcolar sau universitar. În cazul neprezentării acesteia, pensia de urmaş se va suspenda până la prezentarea adeverinţei mai sus menţionate. Adeverinţele pot fi trimise şi prin faxul instituţiei, la nr.:0261-706828 sau pe e-mailul Casei Judeţene de Pensii Satu Mare: cjpsm@datec.ro , cu menţiunea că, ulterior, beneficiarii au obligaţia să prezinte şi originalul adeverinţei.

  În acest moment există în evidenţele instituţiei un număr de 1.563 de copii beneficiari ai pensiei de urmaş.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img