More  FOTOGALERIE. Accident crâncen, victime multiple. Cod Roșu de intervenție în județ

  - Advertisement -

  isu6

  Un crâncen accident de circulație, produs în județul Satu Mare și soldat cu multiple victime, a necesitat acordarea Codului Roșu pentru autoritățile din județ.

  Astfel, astăzi, în jurul orei 18:08, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier grav, între un autocar și o autoutilitară, pe drumul ce leagă localitatea Petreşti cu Pişcolt.

  Gravitatea evenimentului a impus activarea Planului Roşu de Intervenţie, la ordinul inspectorului şef al ISU Satu Mare.

  La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul ISU Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă și mai multe ambulanțe ale I.S.U. și S.A.J. Satu Mare și Bihor.

  După efectuarea recunoaşterii, personalul sosit la faţa locului a constatat faptul că în urma impactului, 13 persoane dintre cele 39 câte se aflau în autocar au fost rănite. S-au luat toate măsurile necesare pentru a se asigura acordarea primului ajutor medical pentru toate victimele, precum și transportarea acestora la cea mai apropiată unitate spitalicească cu capabilități, astfel s-a intervenit cu un număr de 12 ambulanțe, dintre care 9 ambulanțe din Satu Mare (3 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean) și 3 ambulanțe din județul Bihor (2 ambulanțe SMURD și o ambulanță SAJ Valea lui Mihai) și un elicopter SMURD Arad.

  Elicopterul a fost solicitat pentru a prelua o victimă cu un traumatism cranio-cerebral, a cărei stare impunea transportarea de urgență la o unitate spitalicească din municipiul Oradea. Celelalte 12 victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts