More


  FOTOGALERIE. Farmaciile Catena, mai aproape de inimile pensionarilor sătmăreni

  - Advertisement -

  catena

  Farmaciile Catena au fost și astăzi alături de pensionarii sătmăreni care au sărbătorit în avans Ziua Mondială a Persoanelor Vârstnice la Restaurantul Veneția. Cu această ocazie, pensionarii sătmăreni au primit din partea farmaciilor Catena o sută de pachețele cu suplimente alimentare și li s-a oferit posibilitatea de a câștiga unul dintre cele cinci cărucioare pentru cumpărături sau unul dintre cele trei tensiometre.

  Catena se ține de promisiune

  Reprezentantul farmaciilor Catena pentru județele Satu Mare, Maramureș, Sălaj și Bistrița Năsăud, Florian Sopronyi, a arătat că se ține de promisiune și a venit în mijlocul pensionarilor sătmăreni cu surprize noi.

  catena1

  ”Ne-am ținut de promisiunea făcută data trecută și am spus că astăzi să venim cu alte surprize față de ce a fost data trecută când am fost în mijlocul dumneavoastră. Pensionarii care trec pragul farmaciilor Catena știu foarte bine că avem foarte multe oferte promoționale și campanii în derulare, printre care și campania cu cărucioarele pentru cumpărături personalizate ”Catena”.  La fiecare bon valoric de minim 20 de lei, fiecare persoană primește un tichet de tombolă pe care-l va pune într-o urnă. Tichetul respectiv va participa la extragerea câștigătorilor care se va desfășura la finalul campaniei. 

  Astăzi am venit la dumneavoastră cu organizarea unei tombole având posibilitatea de a câștiga cinci cărucioare pentru cumpărături, respectiv trei tensiometre. Toate cele 270 de persoane au participat la această tombolă, primind fiecare câte un număr de participare, ulterior având loc și tragerea la sorți. ”, a spus reprezentantul farmaciilor Catena.

  Acesta a mai precizat că Farmacia Inimii Catena a integrat imaginea brandului în viața de zi cu zi a pacienților români. În special în rândul pensionarilor, punând accentul nu doar pe tratarea și vindecarea afecțiunilor deja diagnosticate, dar și pe prevenție și promovarea unui stil sănătos de viață, inclus la vârsta a treia.

  Catena a înțeles că trebuie să ofere seniorilor atenția pe care aceștia o merită și să vină în sprijinul lor, prin a le oferi prețuri foarte mici în special la rețete.

  Cărucioarele de cumpărături care fac obiectul campaniei Farmaciei Inimii Catena, și care vor putea fi câștigate în urma unei tombole, sunt prevăzute și cu un scaun pliant, nu deloc întâmplător, pentru ca posesorii acestora să se poată odihni atunci când așteaptă într-o stație de autobus sau când pur și simplu au obosit în drumul lor spre casă sau de la cumpărături.

  Suplimente pentru vârstnici
  Totodată, au fost pregătite și o sută de pachețele care conțin niște suplimente de la Naturalis care de asemenea, au fost împărțite pensionarilor sătmăreni. Detalii despre aceste pachete au fost oferite de farmacista Carmen Postaș, de la farmacia Catena din Piața Libertății.

  catena3

   

  ”Avem niște pachete cu niște suplimente foarte importante pentru dumneavoastră deoarece cu timpul noi devenim tot mai sensibili, uităm mai repede, și toate acestea se datorează vaselor de sânge care sunt mai înguste după o anumită vârstă. De aceea este foarte important să ne menținem colesterolul în limite normale. Aici avem niște suplimente. Am pus în pachețele niște Vitamina C, pentru a vă întări imunitatea, mai ales că vine sezonul rece, și niște Magneziu cu Vitamina B6, care vă ajută la sistemul nervos foarte mult. Noi vă așteptăm în farmaciile Catena pentru mult mai multe oferte, pentru consiliere, pentru orice informație și ajutor ”, a arătat farmacista Catena.

  Pensionarii sătmăreni, vor farmaciile Catena

  În continuare, președintele Ligii Pensionarilor ”Unirea” Satu Mare, Mircea Marian s-a adresat celor prezenți spunând câteva cuvinte despre sărbătoarea lor, dar și despre relația pe care aceștia o au cu farmaciile Catena.

  catena2

  ”Pe 1 Octombrie este Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Dar pentru că atunci această sală nu este liberă, am dorit să serbăm această zi în cursul zilei de astăzi. Am primit și un salut călduros de la președintele nostru, Nedelcu Preda. Avem o relație foarte bună cu farmaciile Catena, și ne dorim ca această bună colaborare să continue cât mai mult timp posibil”, a spus președintele Ligii Pensionarilor ”Unirea”.

  Nu este pentru prima dată când farmaciile Catena se află alături de inimile pensionarilor sătmăreni. Reprezentanții acestei farmacii au mai fost și în alte rânduri alături de vârstnicii din Satu Mare, ambele părți nutrind speranță că vor colabora mult timp de acum încolo.

  catena4  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img