FOTOGALERIE. Pompierii sătmăreni, în zi de sărbătoare. Salvatorii de viețipompieri

Negreștenii au avut azi parte de o zi ieșită din comună. Manifestările dedicate ” Zilei Pompierilor” s-au desfăşurat, în acest an, în oraşul Negreşti Oaş. Manifestările s-au desfășurat în zona centrală a orașului Negrești-Oaș, unde oșenii au putut vedea pe viu desfășurarea unor manifestpri organizate în cistea celor care au menirea de a salva vieți.

pompieri3

 

La eveniment au luat parte sute de negreșteni, dar și autorități județene, precum subprefectul Altfatter Tamaș sau președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, dar și viceprimarul orașului Negrești-Oaș, Constantin Fanea.

Activitățile au fost coordonate de de împuternicit prim-adjunct al inspectorului șef al ISU Satu Mare, lt. col. Aurel Ulici.

pompieri4

Au mai fost prezenți și primari ai unităților administrativ teritoriale unde Inspectoratul pentru Situaţii de Ugenţă “Someş” Satu Mare are efective, comandanţi și șefi ai unităţilor militare aparţinând Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică si Siguranță Națională din județul Satu Mare, reprezentanţi ai instituţiilor publice deconcentrate si descentralizate județene, cadre active, în rezervă si retragere aparținând Inspectoratului General pentru Situaţii de Ugenţă.

pompieri5

În cadrul festivității au fost acordate premii și plachete aniversare, s-a desfășurat ceremonia de înaintare în grad înaintea expirării stagiului minim a 6 cadre militare, au fost citite mesaje de felicitare și rostite alocuțiuni ale oficialităților.

pompieri7

pompieri8

Cu acest prilej subprefectul Altfatter Tamaș le-a adresat pompierilor un mesaj de felicitare:

“Îndeplinirea în bune condiţii a misiunilor de prevenire şi gestionare a situaţiilor de urgenţă este posibilă prin devotamentul, disciplina şi competenţa cadrelor şi forţelor de intervenţie care merită din partea noastră toată preţuirea, stima şi respectul. Pe această cale vă felicit, vă urez succes și vă mulțumesc în numele meu şi al Instituției Prefectului pentru dăruirea cu care vă faceți datoria faţă de ţară şi faţă de români. La Mulţi Ani!”

pompieri6

Apoi, pe acordurile fanfarei Municipale Baia Mare, a putut fi urmărită, în premieră în orașul Negrești Oaș, o paradă militară cu defilarea personalului şi tehnicii aflate în dotarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă ”SOMEȘ” al județului Satu Mare. Vor fi prezentate atât echipamente de stingere fabricate în anul 1885, cât şi ultimele noutăţi ale tehnicii de intervenţie.

pompieri1

La final, cei prezenți au asistat la un exerciţiu demonstrativ, unde au putut observa modul de acţiune al serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă în cazul intervenţiei la accidentele rutiere şi incendii.

Pe această cale, colectivul redacției GNV și NVTV le urează tuturor angajaților ISU Satu Mare un călduros și sincer LA MULTI ANI!

pompieri2

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts