More


  FOTOGALERIE. Tragedie în Oaș. Copil de șapte luni, decedat într-un accident. Fratele acestuia, în pragul morții

  - Advertisement -

  accident certeze3

  Tragedie fără margini în Țara Oașului. Un copil de numai șapte luni a decedat după ce căruciorul în care se afla, împins de mama sa, lângă care se afla și fratele său, a fost pur și simplu spulberat de un autoturism scăpat de sub control. Fratele copilului decedat se află în la spital în pragul morții.

  Teribilul accident s-a produs astăzi, în jurul orei 17.00, pe strada Principală din Certeze.

  accident certeze1

  Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că deocamdată nu se cunosc foarte multe date. Se știe doar că, în condiții deocandată neelucidate, șoferul autoturismului a părăsit partea carosabilă, și a lovit-o pe mamă, pe copilul de patru ani, precum și căruciorul în care se afla copilul de șapte luni.

  accident certeze4

  Copilul de șapte luni a decedat în urma impactului după ce căruciorul în care se afla a fost pur și simplu spulberat. Mama și copilul de patru ani au fost transpoirtați în stare foarte gravă la Spitalul Județean Satu Mare. Ulterior, din cauza stării foarte grave, s-a luat decizia ca acest copil să fie transportat la Baia Mare.

  accident certeze2

  Între timp, șoferul autoturismului, în vârstă de 64 de ani, a refuzat atât testarea cu etilotestul cât prelevarea de probe biologice. Surse judiciare au declarat pentru GNV că, foarte probabil, șoferul va fi reținut.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img