More  Hotărâri ale Comisiei de disciplină

  - Advertisement -

  ajf-2

  La jocul Dari Lipau – Orasu Nou a fost eliminat jucătorul Hudak Levente (Lipău) pentru cuvinte jignitoare la adresa arbitrului. Comisia hotărăşte suspendarea jucătorului două etape şi amendarea acestuia cu 75 de lei.

  La Voinţa Doba – Turul Micula a fost eliminat jucătorul Timoc Daniel (Doba) pentru molestare verbală adusă arbitrului. Comisia hotărăşte suspendarea jucătorului două etape şi amendarea cu 75 de lei.
  În partida Crasna Moftinu Mic – Ştiinţa Beltiug a fost eliminat Bogar Norbert (Ştiinţa Beltiug) pentru fault asupra adversarului. Acesta va fi suspendat două etape şi amendat cu 65 de lei.

  Tulici Bogdan (Apa) şi Olaru Ioan (Apa) au fost eliminaţi pentru cuvinte jignitoare la adresa arbitrului, în jocul Someşul Oar – Victoria Apa. Jucătorii au primit două etape de suspendare şi amendă 75 de lei.

  La jocul Cetate 800 Ardud (Mădăras) – Livada, jucătorul Sebesi Cristian (Livada) s-a ales cu o eliminare pentru cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei. Varga Levente (Livada) va fi suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei în urma eliminării cauzate de injuriile aduse arbitrului.

  În partida Frohlich Foieni – Schwaben Cămin a fost eliminat Czimerman Eike (Cămin) pentru cumul de cartonaşe. Comisia hotărăşte suspendarea jucătorului o etapă + amendă 20 de lei.

  La jocul Platanul Marna – Prietenia Crucişor a fost eliminat Kardos Gabriel (Crucişor) pentru cumul de cartonaşe. Suspendare o etapă + 10 lei amendă.

  Referitor la memoriul depus de delegatul echipei din Tiream, Tar Nicolae, şi după analiza raportului de joc al arbitrului şi observatorului (Viitorul Lucăceni – Victoria Tiream, 24.09.2017), comisia hotărăşte memoriul depus ca nefiind de competenţa Comisiei de Disciplină, fiind trimis către Comisia Judeţeană de Arbitri.

  Referitor la jocul Unirea Bercu – Platanul Marna (disputat la 17.09.2017) unde asistentul Pop Rareş a fost bruscat de către Purguly Micloş din Bercu (oficialii prezenţi de la echipa gazdă confirmând incidentul), comisia hotărăşte suspendarea jucătorului trei luni, echipa din Bercu primind un ultim avertisment pentru lipsă de organizare.

  În urma audierii oficialilor meciului Egri Sasok Agriş – Luceafărul Decebal (disputat la 17.09.2017) – unde a fost eliminat jucătorul Marton Nicolae, comisia a hotărât suspendarea jucătorului două etape şi amendarea acestuia cu 75 de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts