More


  IMAGINI ÎN PREMIERĂ. Așa ar arăta noua clădire a Spitalului Județean

  - Advertisement -

  prima

  Gazeta de Nord-Vest prezintă în premieră macheta noii clădiri ce ar urma să fie construită în curtea Spitalului Județean Satu Mare. După cum se știe, Consiliul Județean a aprobat astăzi, în unanimitate de voturi, proiectul de hotărâre privind proiectul potrivit căruia județul ar obține o finanțare de 11,4 milioane de euro pentru construirea unei noi clădiri în curtea Spitalului Județean Satu Mare.

  Aici ar urma să fie amenajate blocul operator şi secția ATI, inclusiv funcționalitățile adiacente acestora, dar și mutarea secțiilor chirurgicale (neurologie, interne, oftalmologie) din Spitalul vechi. De asemenea, se va construi un heliport nou, pe acoperișul viitoarei clădiri.

  plansa

  Consiliul Județean este lider de proiect, și care ca parteneri principalele instituții de îngrijire a sănătății publice din județul vecin din Ungaria: Spitale şi Spital Universitar din Judeţul Szabolcs-Szatmár-Bereg, respectiv Spitalul din Felső-Szabolcs. Bugetul total aferent proiectului ROcHUs este 13.900.000 Euro, inclusiv TVA, fără cheltuieli neeligibile definite. Valoarea bugetului partenerilor români este de 11.466.929 Euro, iar cei doi parteneri maghiari au în total buget de 2.433.071 Euro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img