IMAGINI INCREDIBILE. Se dezmembrează autobuzele în mers. Copiii, în pericolbus5

Imagini incredibile au fost surprinse în această dimineață de o sătmăreancă. A fotografiat cum ușa unui autobuz Transurban, care circula pe linia 17, a căzut în timpul mersului, în timp ce autobuzul era plin de copii.

Sătmăreanca a postat fotografiile pe contul său de Facebook, însoțite de următorul mesaj transmis primarului și conducerii Transurban.

”Dl Kereskenyi Gabor împreună cu Transurban SA, ne puteți explica cum trec aceste autobuze de verificarea tehnică ??? In timpul mersului pică ușa ?? Când le scoateți din circulație după ce va muri cineva?? Vine iarna vom schia până la destinație?? Nu sunt bani ca să mai angajați mecanici ??? Mai bine omorâți oameni!!!”. 

Chiar în ședința de ieri, consilierii locali sătmăreni au aprobat proiectul de hotărâre privind casarea a mai multor autobuze din parcul Transurban.

Mai mult decât atât, Primăria Satu Mare a inițiat demersurile pentru achiziționearea, în prima fază, a 15 autobuze noi, printr-un contract de leasing. Până atunci, însă, sătmărenii trebuie să fie cu mare băgare de seamă. După cum se poate observa, unele autobuze se destramă în timpul mersului.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts