More


  Incendiu de proporții. Două victime, transportate la spital

  - Advertisement -

  pompieri

  Un incendiu de proporții a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 5.30, la fostul cămin de bătrâni din Carei. Două persoane au fost transportate la spital.

  Dis de dimineață pompierii au fost anunțați despre izbucnirea incendiului. Clădirea se află în zona centrală a municipiului Carei, astfel că pompierii au ajuns la fața locului în 2-3 minute.

  Au constatat că invendiu se manifesta violent în una dintre camere, în timp ce celelalte camere erau inundate de fum. Circa 60 de persoane se aflau în clădire în momentul izbucnirii incendiului, o parte dintre acestea ieșind singure afaraă, o parte fiind evacuate de pompieri.

  De asemeena, pompierii au mai gpsit și un bărbat de 48 de ani, întoxicat cu monoxid de carbon, precum și o femeie de 78 de ani, care făcuse atac de panică pe holurile clădirii. Ambele persoane au fost transportate de echipaje SMURD la Spitalul din Carei.

  Cauza probabilă a incendiului a fost un scurt circuit provenit de la un cablu electric neizolat corespunzător.

  Dacă pompierii nu ar fi reușit să intervină la timp, era foarte posibil să existe și victime omenești. Mai mult decât atât, exista riscul ca incendiul să se extindă și la liceul din apripiere, lipit practic de clădirea incendiată, dar și de alte imobile din jur.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img