More


  Iuhas îngroapă pe Luceafărul Decebal

  - Advertisement -

  decebal

  Amânat cu o săptămână, startul ligii a 4-a de elită n-a fost lipsit în weekend de surprize… Din păcate nu toate plăcute.

  Surpriza neplăcută a venit de la Decebal …Câştigătoarea Cupei României, faza judeţeană şi una dintre echipele de top din ultimii ani din fotbalul judeţean nu s-a prezentat la Babţa… Motivul pare a fi legat de plecarea surprinzătoare a lui Cosmin Iuhas de la Luceafărul. Fost preşedinte la Decebal, Iuhas şi-a prezentat săptămâna trecută demisia de la club din motive personale… Se pare însă că şi-a înregistrat plecarea după ce înaintea demisiei a semnat în calitate de preşedinte transferul unor jucători de la Decebal la Beltiug…Iar apoi a plecat şi el ca antrenor la Ştiinţa Beltiug… O mutare extraordinară pentru cei din Beltiug dar care îngroapă practic formaţia din Decebal.

  Puşi în faţa faptului împlinit, cei de la Decebal nu s-au mai putut prezenta la primul meci din sezon , cel de la Babţa şi acum încearcă să încropească un lot din jucători localnici cu care să coboare în liga a 5-a.

  „Nu a început şi nu se va termina fotbalul în Decebal cu Cosmin Iuhas. Încercăm să ne revenim din acest şoc şi să o luăm de la yero cu oameni din zono, oameni de calitate” au transmis oficialii de la Luceafărul Decebal.

  Rămâne acum de văzut ce se va întâmpla cu liga a 4 a de elite, dacă va rămâne cu 11 echipe sau AJF ul va căuta o soluţie de a completa seria…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img