More  Karda, dat afară de la Olimpia. Cine este posibilul înlocuitor

  - Advertisement -

   

  karda

  Încă președinte al Consiliului Director și team-manager al clubului, Karda Attila va fi dat afară de la Olimpia. În acest sens, pentru ședința de mâine a Consiliului Local Satu Mare a fost pregătit în proiect de hotărâre în acest sens.

  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, modalitatea în care Karda va fi înlăturat de la club.

  Astfel, în ședința de mâine, se mizează pe faptul că consilierii locali vor vota scoaterea din Comitetul Director al lui Karda Attila. Odată ce nu va mai face parte din acest for, Karda își va pierde automat și funcția de președinte al acestuia.

  În locul lui Karda, în comitetul director este propus și Csine Alexandru, un sătmărean care a susținut și sponzorizat, în mai multe rânduri echipele de copii și juniori ale Olimpiei. De fapt, acesta este și, cel mai probabil, înlocuitorul lui Karda la președinția Comitetului Director al clubului Olimpia.

  Referitor la contractul pe care Karda îl are cu clubul Olimpia, cel de team-manager, atât primarul Kereskenyi, cât și city-managerul Masculic Csaba, au precizat, în cadrulaceleiași conferințe de presă, că această funcșie nu există în organigrama clubului și, ca atare, contractul este ilegal.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts